Bob Sars nieuwe algemeen directeur Bakeplus

Bob Sars_Bakeplus

Bob Sars gaat vanaf 1 maart aan de slag als algemeen directeur van Bakeplus. Hij volgt Edwin Wentink op, die mei 2018 na 2.5 jaar vertrok bij het bedrijf. De overige directieleden commercieel directeur Toon Merks en financieel directeur René Steuns namen zijn taken over. Sars, Merk en Steuns gaan vanaf maart gezamenlijk leiding geven aan de verdere ontwikkeling van Bakeplus.

Sars heeft ruime ervaring in de foodbranche. Zo werkte hij onder andere voor Rhumveld Winter & Konijn en Quote Foodproducts. De afgelopen jaren was hij Algemeen Directeur bij Bake Five.

De familie Sars en Bakeplus delen een geschiedenis. De familie stond aan de wieg van het bedrijf en verschillende familieleden stonden aan het roer. Bakeplus laat daarom in een persbericht weten dat zij er van "overtuigd dat ze in de persoon van Bob Sars een algemeen directeur hebben gevonden die weet wat goed is voor het bedrijf en zeker ook voor haar relaties."

Bakeplus is leverancier van een groot assortiment bakkerijgrondstoffen voor bakkers, banketbakkers, patissiers, ijsbereiders en food bedrijven. Het bedrijf bestaat bijna 85 jaar.

Lees ook
Recept van Bakeplus: Groen appel-yoghurtijs

Recept van Bakeplus: Groen appel-yoghurtijs

Speciaal voor Bakeplus klanten ontwikkelde IJsmanager John Brouwers een aantal unieke ijsrecepten. De demonstraties hiervan zijn op video vastgelegd, om de ijsbereider te inspireren en te voorzien van creatieve en opvallende ijssmaken, zoals groen appel-yoghurtijs. Het recept staat op de website van Bakeplus. In de onderstaande...

Recept van Bakeplus: Kaneelijs met bosvruchten crumble

Recept van Bakeplus: Kaneelijs met bosvruchten crumble

Speciaal voor Bakeplus klanten ontwikkelde IJsmanager John Brouwers een aantal unieke ijsrecepten. De demonstraties hiervan zijn op video vastgelegd, om de ijsbereider te inspireren en te voorzien van creatieve en opvallende ijssmaken, zoals kaneelijs met bosvruchten crumble. Het recept staat op de website van Bakeplus. In...

Patisserie en ijs tijdens de Fabbri Demonstratie Dagen

Patisserie en ijs tijdens de Fabbri Demonstratie Dagen

In Duizel vonden op woensdag 30 mei en donderdag 31 mei de Fabbri Demonstratie Dagen plaats. Twee heren van het Italiaanse bedrijf Fabbri gaven in de werkruimte van De Smaak! van Hans Kennis een aantal demonstraties op het gebied van patisserie en ijs. De groothandel voor bakkerij- en ijsgrondstoffen Bakeplus was de initiator van dit evenement. De genodigden...