Bob Sars nieuwe algemeen directeur Bakeplus

Bob Sars_Bakeplus

Bob Sars gaat vanaf 1 maart aan de slag als algemeen directeur van Bakeplus. Hij volgt Edwin Wentink op, die mei 2018 na 2.5 jaar vertrok bij het bedrijf. De overige directieleden commercieel directeur Toon Merks en financieel directeur René Steuns namen zijn taken over. Sars, Merk en Steuns gaan vanaf maart gezamenlijk leiding geven aan de verdere ontwikkeling van Bakeplus.

Sars heeft ruime ervaring in de foodbranche. Zo werkte hij onder andere voor Rhumveld Winter & Konijn en Quote Foodproducts. De afgelopen jaren was hij Algemeen Directeur bij Bake Five.

De familie Sars en Bakeplus delen een geschiedenis. De familie stond aan de wieg van het bedrijf en verschillende familieleden stonden aan het roer. Bakeplus laat daarom in een persbericht weten dat zij er van "overtuigd dat ze in de persoon van Bob Sars een algemeen directeur hebben gevonden die weet wat goed is voor het bedrijf en zeker ook voor haar relaties."

Bakeplus is leverancier van een groot assortiment bakkerijgrondstoffen voor bakkers, banketbakkers, patissiers, ijsbereiders en food bedrijven. Het bedrijf bestaat bijna 85 jaar.

Lees ook
Aardbei rabarber sorbetijs op grootmoeders wijze

Aardbei rabarber sorbetijs op grootmoeders wijze

De tijd van de zomerkoninkjes komt er weer aan! Aardbeien en rabarber vormen een mooie combinatie in sorbet ijs. En een vleugje kaneel zorgt voor een nostalgische twist.

De ijsactiviteiten van Bakeplus

De ijsactiviteiten van Bakeplus

Op Bakkersvak trapte Bakeplus het ijsseizoen van 2019 af. Met twee nieuwe ijsbereiders, 32 nieuwe recepten en drie nieuwe smaken is de grondstoffen leverancier er klaar voor. Door de overname van Gelato+ per 1 januari 2019 is het team van Bakeplus uitgebreid met ijsbereiders Giuseppe Pistone en Hans van der Maas. "Een prachtige...

Bon Bon R ijs

Bon Bon R ijs

Bon Bon R is al jaren één van de hardlopers van Aromitalia bij Bakeplus. Bon Bon R ijs wordt gemaakt met een pasta en een variegato. Vanuit de markt kwam de vraag om de set apart van elkaar aan te bieden. Zowel de Bon Bon R pasta als de Bon Bon R variegato combineren namelijk mooi met andere smaken.