Beleving staat centraal bij Amsterdamse ijssalon Jan Pieter IJsje

1 april 2021 Redactie Vakblad IJs

De Amsterdamse ijssalon Jan Pieter IJsje zet in op beleving. Met vernieuwende ijssmaken, versierde hoorntjes en een nieuw bestelsysteem is de ijssalon helemaal klaar voor het nieuwe ijsseizoen.

Bij aanvang van het nieuwe seizoen gelden nog steeds de coronamaatregelen. Bij Jan Pieter IJsje gebeurt alles dan ook coronaproof. “Nu wij door corona maar één klant of gezin in de ijssalon kunnen ontvangen, hebben wij het bestelproces ook vernieuwd. Los van in de winkel bestellen, kun je dit nu ook al buiten doen via de website. Zo zijn mensen binnen sneller geholpen en hebben ze meer tijd om een leuk hoorntje uit te zoeken.”

Beleving

Die leuke hoorntjes zijn nieuw. Klanten kunnen bij Jan Pieter IJsje een zogenaamde 'fun'cone bestellen. Dit zijn versierde hoornjes van bijvoorbeeld Frozen, Ghostbusters of de Smurfen. Deze hoorntjes gaan gepaard met special effects in de winkel. Kiest een klant een 'fun'cone kan het zomaar ineens gaan sneeuwen, klinkt ‘let it go’ of ‘ghostbusters’ uit de speakers, gaat de stroboscoop aan of de sirene af.

Daarnaast kunnen kinderen in de winkel spelen in de kinder ijswagen. En als bezoekers een foto posten op social media met de hashtag #jpijsje, maken ze kans op een ijsje en wordt de foto in de winkel geprint om mee naar huis te nemen.

Jan Pieter IJsje

Jan Pieter Ijsje verkoopt Italiaans ijs. In het assortiment zitten dit seizoen een aantal vegan smaken en bijzondere smaken als hete aardbei, trekdrop of appeltaart. Niet alleen in de ijssalon wordt ijs verkocht. Ook zijn er mogelijkheden voor (kinder-)feestjes en partije, bedrijfsfeesten en evenementen. Hoorntjes en bakjes kunnen eventueel voorzien worden van een bedrijfslogo. En tot slot bezorgt Jan Pieter IJsje ook in Amsterdam via Deliveroo.

 

Altijd op de hoogte blijven?