Beko Techniek: hogesnelheidsblenders BIANCOdiPuro

Beko Techniek hogesnelheidblenders

WIJCHEN - Beko Techniek heeft onlangs het assortiment uitgebreid met drie hogesnelheidsblenders van het kwalitatieve Duitse merk BIANCOdiPuro. Harde en taaie ingrediënten zoals noten en bevroren fruit kunnen snel en moeiteloos worden verwerkt.

  • Krachtige motor

De blenders hebben een bijzonder krachtige motor en messen van Japans edelstaal. Hierdoor is het mogelijk om ingrediënten zoals noten, rauwe (blad)groenten of bevroren fruit moeiteloos en in korte tijd te verwerken tot volkomen gladde groene smoothies, fruit smoothies, notenpasta’s, (warme) soep, pesto’s, spreads en vruchtenijs.

  • Diverse modellen

De blenders zijn in diverse modellen verkrijgbaar:

  • Blender BIANCOdiPuro ORIGINALE Met glazen mengbeker, inhoud 2 liter, zes automatische programma’s en handmatig in te stellen qua tijd en snelheid. Daarnaast heeft deze blender een kan met uitneembare binnendop. Verkrijgbaar in de kleuren: roze, mint, groen, grijs en wit.
  • Blender BIANCOdiPuro PANDA Met glazen mengbeker, inhoud 2 liter, beschikt over drie programma's, tien snelheidsstanden en een handige pulsefunctie. Voorzien van deksel, siliconen afdichtring en een maatbekerdopje.
  • Blender BIANCOdiPuro PRIMO Met glazen mengbeker, inhoud 1,5 liter, gebruiksvriendelijke bediening. Met behulp van de draaiknop kan de gebruiker zelf de rotatiesnelheid kiezen van 1.500 - 28.000 rpm. Verdere accessoires: kan met rubberen deksel en uitneembare binnendop.

Bestellen

Blenders zijn te bestellen via webshop www.bakkerijgereedschap.nl.

Lees ook
Sigep 2019: noviteiten in de details

Sigep 2019: noviteiten in de details

Dit jaar vindt de ijsbeurs Sigep voor de 40e keer plaats in het Italiaanse Rimini, van 19 t/m 23 januari. De beurs is door de jaren heen veranderd naar een ontmoetingsplek waar naast ijs ook veel inspiratie op het gebied van brood, banket, chocolade en koffie kan worden opgedaan. Op de eerste dag van Sigep zijn we nog niet heel veel nieuwe dingen tegengekomen....

Twee redenen om naar Sigep te gaan

Twee redenen om naar Sigep te gaan

Komende zaterdag gaat de ijsbeurs Sigep van start. Van 19 tot en met 23 januari staat het Expo Center in Rimini, Italië niet alleen in het teken van ijs, maar er is veel inspiratie op het gebied van brood, banket, chocolade en koffie. Want Sigep is de laatste jaren meer dan een ijsbeurs. Ook deze veertigste editie laat zien hoe verschillende vakgebieden...

IJs van Co succesvol door eenvoud

IJs van Co succesvol door eenvoud

IJs van Co heeft één loket, in Hoenderloo. Ze verkopen slechts één smaak ijs: vanille. Ook verkopen ze geen koffie, hebben ze geen zitjes en geen coupes. Toch trekken ze honderden bezoekers per dag. Het geheim? “Gewoon een heel goed ijsje! En áltijd vers. Je moet je onderscheiden. Dat doen wij door ons assortiment...