Barry Callebaut opent twintigste Chocolate Academy

27 juni 2017

Barry Callebout heeft de twintigste vestiging van de Chocolate Academy geopend in Milaan, Italië. Aan het hoofd van de academie staat Davide Comaschi, de winnaar van de World Chocolate Masters 2013.

ChocoGelato Lab

De Chocolate Academy in Milaan is een onderwijs en trainingscentrum. Professionals van alle niveaus leren hier nieuwe technieken, trends en chocolade-recepten voor de Italiaanse markt.

Daarnaast onderscheidt Milaan zich van de andere Chocolate Academies met ambachtelijk chocolade-ijs. Het is de bedoeling dat Milaan het wereldwijde centrum voor chocolade-ijs wordt. Daarom staat het eerste ChocoGelato Lab hier. In dit Lab wordt ambachtelijk Italiaans ijs gemaakt met echte chocolade.

Milaan

Milaan heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot de Italiaanse chocoladehoofdstad. De Salon du Chocolat, de Italiaanse editie van de prestigieuze Parijse kermesse, vindt dan ook hier plaats. Daarom heeft Barry Callebaut Milaan ervoor gekozen om in Milaan de twintigste Academy te bouwen.

Altijd op de hoogte blijven?