Baktotaal Bouwhuis opent zakelijke webshop voor bakproducten

Baktotaal

Baktotaal Bouwhuis heeft een webshop geopend voor zakelijke gebruikers. Via dit platform kunnen afnemers bakproducten bestellen.

De webshop richt zich op bakkers, chocolatiers, koks, ijsbereiders en wederverkopers. In het aanbod zijn grondstoffen, bak- en chocoladegereedschappen, kant-en-klare decoraties, verpakkingen en benodigdheden voor eetbaar printen te vinden voor groothandelprijzen.

Het bestellen via de zakelijke omgeving van Baktotaal Bouwhuis kan alleen met een account. Hiervoor is een KVK-nummer nodig en het is belangrijk om actief te zijn in de bakkerijbranche. Een aanvraag wordt vaak binnen één werkdag beoordeeld.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
9 tips om je online zichtbaarheid te vergroten

9 tips om je online zichtbaarheid te vergroten

Als foodverkoper wil je dat je vitrine er ‘gelikt’ uitziet. Maar hoe zit het met de online zichtbaarheid van je zaak? Een goed werkende website en het optimaal inrichten van een Google Bedrijfsprofiel helpt. Webdesigner John-Pierre Cornelissen geeft tips.

UWV: Veel werkgevers verwachten problemen in 2023

UWV: Veel werkgevers verwachten problemen in 2023

Veel werkgevers verwachten dat zij in 2023 in de problemen gaan komen vanwege de hoge kosten voor onder andere energie en grondstoffen. Dat blijkt uit een rondgang van UWV langs werkgevers uit onder andere de horeca, detailhandel, landbouw en groothandel.

‘Denk mee over energie- en waterbesparingstips’

‘Denk mee over energie- en waterbesparingstips’

Wintersluiting of niet, de stijgende energie- en grondstoffenprijzen zullen ook de ambachtelijke ijsbereiders treffen, verwacht Teun Loonen, voorzitter van de VAIJ (Vereniging Ambachtelijk IJscentrum). Hij roept daarom ondernemers op om mee te denken over creatieve oplossingen en besparingstips.