Bakkersvak & IJs-Vak verplaatst naar maart 2023

Bakkersvak producten

De komende editie van Bakkersvak & IJs-Vak die gepland staat op 16, 17 en 18 oktober 2022 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 5, 6 & 7 maart 2023 op verzoek van de overgrote meerderheid van de ingeschreven exposanten. Dat laat de organisatie weten.

Beursmanager Corine Visser laat weten: “Vanuit een overmachtssituatie hebben we Bakkersvak & IJs-Vak moeten verplaatsen van maart naar oktober dit jaar. Gezien het draagvlak van zowel het deelnemersveld als van de bezoekers hebben we getracht te kiezen voor de eerstvolgende, maar ook de beste mogelijkheid in onze hal en rekening houdend met het griepseizoen. Eén ding kunnen we zeggen: draagvlak onder de bezoekers is er absoluut! Van de ruim 1.400 mensen die de afgelopen twee weken een enquête konden invullen, zegt maar liefst 98% dat ze in oktober willen komen. In goed overleg met onze exposanten hebben we geconcludeerd dat het naast deze cijfers ook belangrijk is dat er een solide deelnemersveld staat. Helaas is er op dit moment onvoldoende draagvlak om de beurs in oktober te houden”.

Met een verplaatsing naar 5, 6 & 7 maart 2023 (laatste editie in maart 2020) en een volgende editie die gepland staat in maart 2025, verwacht de beursorganisatie een recordaantal deelnemers.  Voor IJsVak 2024 en de IJsVakwedstrijden dat jaar volgt nog een plan.

“Als we de afgelopen maanden tijdens het contact met exposanten en bezoekers iets hebben geproefd, dan is het wel de behoefte om elkaar na 3 jaar weer te ontmoeten op een platform als Bakkersvak & IJs-Vak. Inspiratie ten top dus in maart 2023! Bovendien moeten we ook nog steeds ons 10-jarig jubileum vieren, dus ook wij als organisatie zullen uitpakken”, aldus Visser.

 

Geen nieuws van Bakkers in bedrijf meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke woensdag het laatste nieuws. 

Inschrijven nieuwsbrief
Dossiers
Lees ook
Nieuwe vakbeurs voor foodspecialisten

Nieuwe vakbeurs voor foodspecialisten

Vakcentrum organiseert op 14 en 15 maart de nieuwe vakbeurs Voorjaars Handelsbeurs Foodspecialiteiten. Deze beurs voor foodspecialisten is vooral gericht op de feestdagen van het voorjaar zoals Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Vaderdag en Moederdag.

Sirha Europain 2022 verplaatst naar 26 t/m 29 maart

Sirha Europain 2022 verplaatst naar 26 t/m 29 maart

De bakkerij-banketbakkerijbeurs Sirha Europain is uitgesteld naar maart, in verband met de huidige gezondheidssituatie in Europa.

Sigep 2022 verplaatst naar 12 t/m 16 maart

Sigep 2022 verplaatst naar 12 t/m 16 maart

De Italiaanse beurs Sigep is uitgesteld naar 12 t/m 16 maart 2022. De organisatie vindt het in verband met de huidige corona-ontwikkelingen in Europa niet haalbaar de beurs in januari te laten doorgaan.