Nieuws

Bakkersvak breidt in 2018 uit met IJs

BakkersVak 2018

De vakbeurs Bakkersvak breidt haar beursprofiel in 2018 uit met het segment ‘IJs’. Daarmee vergroot de vakbeurs het aanbod met 20 procent. Prominente marktspelers als Carpigiani Ambachtelijk Benelux, Ice Concepts Benelux, Bakeplus, Laan Heilo en Dawn Foods Benelux ondersteunen de uitbreiding. Ook voegt de organisatie in samenwerking met Carpigiani Ambachtelijk Benelux een wedstrijdelement toe, namelijk de voorrondes van de Gelato World Tour voor Nederlandse ijsbereiders.

Volgens organisator Easyfairs is de ijsuitbreiding een logische stap in de ontwikkeling van Bakkersvak. “Uit onze bezoekersstatistieken blijkt dat een aantal ambachtelijke ijsbereiders hun weg naar Bakkersvak al weten te vinden. Nu het segment ‘IJs’ ook daadwerkelijk onderdeel uit maakt van het beursprofiel, verwachten we dat dit aantal verder zal toenemen. Bovendien sluit dit aan bij de trend dat de grenzen tussen brood & banket, chocolade en ijs steeds meer vervagen”, zegt Corine Visser, Event Manager bij Easyfairs.

De zevende editie van Bakkersvak is op 4 en 5 maart 2018 in de nieuwe locatie Evenementenhal Gorinchem. Hier wordt de nationale ambachtelijke bakkerijbeurs in een nieuw jasje gepresenteerd. Zo vindt de beurs in één hal plaats met meer ruimte en overzicht.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *