Bakeplus verschuift Open Huis naar 2021

Bakeplus auto_open huis

Foto: Bakeplus

Bakeplus heeft vanwege het coronavirus besloten om het Open Huis te verplaatsen naar het voorjaar van 2021. De nieuwe datum is maandag 1 maart 2021.

"Zoals u weet is er door het huidige coronavirus (COVID-19) een strenge regelgeving met betrekking tot de organisatie van evenementen in Nederland" opent Bakeplus het persbericht. "Inmiddels zijn evenementen binnen de anderhalvemeter-samenleving weer toegestaan, maar is het van vitaal belang om te voorkomen dat mensen in grote groepen bijeenkomen.

Daarom hebben we de moeilijke beslissing genomen om ons Open Huis op maandag 14 september 2020 te annuleren. Hoewel we snappen dat dit teleurstellend kan zijn, hopen we dat u de stappen begrijpt die we nemen om de gezondheid van exposanten, bezoekers en medewerkers te beschermen. Wij willen hier geen enkel risico mee nemen.

Tevens krijgen we in gesprekken met klanten en leveranciers terug dat de voornaamste focus ligt op het continueren van de huidige werkzaamheden. Wij geven u graag de tijd en ruimte voor dit belangrijke focuspunt."

 

Dossiers
Lees ook
‘Gastvrijheid kost niks’

‘Gastvrijheid kost niks’

Ramon de Witte runt vistaria De Fontein in Westkapelle, zijn broer Pascal de naastgelegen brasserie. De verbouwde vistaria was net een week open toen de lockdown werd afgekondigd. De Zeeuwse horecabroers schakelden toen snel over op bezorging.

Ontslag door corona

Ontslag door corona

Corona heeft veel veranderd: de anderhalvemetersamenleving is ingevoerd en iedereen werkt zoveel mogelijk thuis. Op de werkvloer geldt dat je bij klachten thuisblijft en je gezinsleden ook. Hierover komen vanuit de praktijk veel (juridische) vragen. Kunnen werknemers zich ziekmelden of moeten ze onbetaalde verlofuren opnemen? Wie betaalt de loonkosten...

Pastilla amandel met bosvruchten

Pastilla amandel met bosvruchten

Marokko kent een rijke keuken vol smaak door de vele kruiden en ingrediënten die in de gerechten worden gebruikt. Een pastilla is een feestelijk Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben.