Bakeplus presenteert podcast over horeca in de Efteling

Bakeplus podcast Efteling

In samenwerking met Smaakmakers heeft Bakeplus een podcast opgenomen over de werkwijze van de horeca in de Efteling. De podcast, die bestaat uit twee delen, is te beluisteren op de website van Bakeplus.

In het eerste deel van de podcast vertelt Frans Goenee, inspiratiemanager van Efteling, over welke keuzes worden gemaakt bij het openen van de verschillende horecaconcepten en over het ontstaan van Bäckerei Krümel. Waarom wordt er voor bepaalde concepten gekozen en waarom verkopen ze andere producten bij de Python en Symbolica? Wat zijn belangrijke stappen om tot bepaalde keuzes te komen?

In deel twee van de podcast vertelt Frans over hoe bakkers de van Storytelling naar Storyselling-zienswijze kunnen toepassen op hun bedrijf. Hij geeft handvatten over het veranderen van de werkwijze en vertelt over hoe je de talenten binnen jouw bedrijf benut en op de juiste manier inzet.

Voor iedereen die na het luisteren enthousiast is geworden, biedt Bakeplus een Inspiratiesessie aan bij Villa Pardoes.  Tijdens deze sessie gaat Frans Goenee samen met Bakeplus het gesprek aan over de “kromme wegen van Anton Pieck” en hoe belangrijk het is om de gasten te blijven verwonderen. Hoe kan dat binnen de bakkerij en ijsbranche?

De link naar de podcast en meer informatie over de Inspiratiesessie vind je op de website van Bakeplus.

Geen nieuws van Bakkers in bedrijf meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke woensdag het laatste nieuws. 

Inschrijven nieuwsbrief
Dossiers
Lees ook
Pure inspiratie vinden

Pure inspiratie vinden

Het is misschien wel een van de meest gestelde vragen die ik tijdens een interview over het vak krijg: wat zijn de trends die voor dit jaar of komend jaren gelden? Braaf geef ik altijd een antwoord, al weet ik vaak ook niet wat het precies allemaal gaat worden. Met een beetje mazzel heb ik het achteraf nog bij het rechte eind gehad.

Nieuwe locatie Ice This Day

Nieuwe locatie Ice This Day

Ice This Day heeft een nieuwe locatie. Het jaarlijkse event voor de ijsbranche op 14 september vindt niet plaats bij het IJscentrum maar bij Postillion Hotel & Convention Centre Rotterdam. IJsondernemers kunnen zich nog steeds inschrijven voor deze dag vol inspiratie en kennis.

Doe online inspiratie op!

Doe online inspiratie op!

Er is veel veranderd de afgelopen anderhalf jaar. Een van de grootste veranderingen in het dagelijks leven was toch wel dat alles ineens online moest gebeuren. En ook al kan er nu langzaamaan weer meer, de wereld is nog niet de oude. Waar Vakblad IJs je normaal graag tips voor activiteiten had gegeven, hebben we nu deze Online Inspiratiegids, vol met...