Bakeplus presenteert podcast over horeca in de Efteling

Bakeplus podcast Efteling

In samenwerking met Smaakmakers heeft Bakeplus een podcast opgenomen over de werkwijze van de horeca in de Efteling. De podcast, die bestaat uit twee delen, is te beluisteren op de website van Bakeplus.

In het eerste deel van de podcast vertelt Frans Goenee, inspiratiemanager van Efteling, over welke keuzes worden gemaakt bij het openen van de verschillende horecaconcepten en over het ontstaan van Bäckerei Krümel. Waarom wordt er voor bepaalde concepten gekozen en waarom verkopen ze andere producten bij de Python en Symbolica? Wat zijn belangrijke stappen om tot bepaalde keuzes te komen?

In deel twee van de podcast vertelt Frans over hoe bakkers de van Storytelling naar Storyselling-zienswijze kunnen toepassen op hun bedrijf. Hij geeft handvatten over het veranderen van de werkwijze en vertelt over hoe je de talenten binnen jouw bedrijf benut en op de juiste manier inzet.

Voor iedereen die na het luisteren enthousiast is geworden, biedt Bakeplus een Inspiratiesessie aan bij Villa Pardoes.  Tijdens deze sessie gaat Frans Goenee samen met Bakeplus het gesprek aan over de “kromme wegen van Anton Pieck” en hoe belangrijk het is om de gasten te blijven verwonderen. Hoe kan dat binnen de bakkerij en ijsbranche?

De link naar de podcast en meer informatie over de Inspiratiesessie vind je op de website van Bakeplus.

Geen nieuws van Bakkers in bedrijf meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke woensdag het laatste nieuws. 

Inschrijven nieuwsbrief
Dossiers
Lees ook
Jaarlijks ijsseminar Laan Heiloo komt eraan

Jaarlijks ijsseminar Laan Heiloo komt eraan

Laan Heiloo organiseert van 7 tot en met 11 november een ijsseminar. Het is de zestiende editie van dit jaarlijks terugkerende ijsseminar. “Samen met partner Carpigiani Ambachtelijk Benelux en MEC3 geven we boeiende, inspiratievolle en leerzame workshops”, aldus Laan Heiloo.

‘Ook chocolade vraagt je volle aandacht’

‘Ook chocolade vraagt je volle aandacht’

Chocolade en ijs vormen een perfecte combinatie. Maar de verkoop van tabletten, pindarotsen en bonbons in een ijssalon is nog niet zo heel eenvoudig. “Het heeft aandacht nodig”, zeggen verkopers van chocolade unaniem. “Het is geen product dat je er zo even kunt bij verkopen. Maar het biedt zeker kansen!”

Bakeplus Event op 19 en 20 september

Bakeplus Event op 19 en 20 september

Het Bakeplus Event vindt plaats op maandag 19 en dinsdag 20 september 2022. “In een nieuw jasje en op een nieuwe locatie”, aldus Bakeplus. Het thema is Wereldse Smaken in de bakkerij. Dit wordt tijdens het gehele event uitgedragen in aankleding, inspiratie en producten.

Op de hoogte blijven van al het nieuws in de ijswereld?

 

of