Bakeplus Event op 19 en 20 september

Bakeplus Event 2022

Het Bakeplus Event vindt plaats op maandag 19 en dinsdag 20 september 2022. “In een nieuw jasje en op een nieuwe locatie”, aldus Bakeplus. Het thema is Wereldse Smaken in de bakkerij. Dit wordt tijdens het gehele event uitgedragen in aankleding, inspiratie en producten.

Na twee jaar geen event te hebben gehouden, wil Bakeplus de klant op een andere wijze benaderen. “We gaan het gesprek aan met de klant”, meldt Bakeplus, “waarbij er gekeken wordt waar we de klant mee verder kunnen helpen. Relatiebinding is het sleutelwoord, juist met alle ontwikkelingen in de branche is een luisterend oor, een helpende hand en het geven van nieuwe inzichten meer van belang dan het verkopen van ons assortiment.”

Bakeplus-event

De nieuwe locatie voor het Bakeplus-event is bij De Kaap in Zoelen naast Tiel. “Een mooie locatie waar er voldoende ruimte is om klanten te ontvangen,  innovaties te laten zien en partners te presenteren.” Met het event wil Bakeplus inspireren, ontzorgen en verrassen. Er zijn proeverijen, nieuwe verpakkingslijnen en inspiratie op het gebied van brood, banket en ijstaarten. De partners van Bakeplus aanwezig zijn aanwezig om de bezoekers te inspireren.

Culinaire Belevenis

Een nieuw onderdeel van het event is de Culinaire Belevenis, die aansluit bij de door Bakeplus gespotte huidige trends in food. “Gerechten worden in diverse gangen gepresenteerd en bieden inspiratie aan de klant. Het doel is dat de klant gaat nadenken over de toepassing in hun bakkerij-assortiment om daarmee in te spelen op de behoefte van de consument.”

Op maandag 19 en dinsdag 20 september is iedereen welkom tussen 11.00u en 19.00u. bij de Kaap in Zoelen. Meer informatie is te vinden op www.bakeplus.nl/bakeplusevent.

 

Dossiers
Lees ook
‘Ook chocolade vraagt je volle aandacht’

‘Ook chocolade vraagt je volle aandacht’

Chocolade en ijs vormen een perfecte combinatie. Maar de verkoop van tabletten, pindarotsen en bonbons in een ijssalon is nog niet zo heel eenvoudig. “Het heeft aandacht nodig”, zeggen verkopers van chocolade unaniem. “Het is geen product dat je er zo even kunt bij verkopen. Maar het biedt zeker kansen!”

IJs in de media – augustus 2022

IJs in de media – augustus 2022

IJsondernemers verhogen prijzen, De IJsmaker analyseert data van bestelzuilen en een blik in het verleden. Wat lazen we in augustus over de ijsbranche? Een greep uit de media.

’t Madeliefje floreert dankzij gunstige ligging

’t Madeliefje floreert dankzij gunstige ligging

Na de zoveelste crisis in de melkveehouderij besloot de familie Vanassche uit het Vlaamse Diksmuide te starten met de verkoop van ijs gemaakt van melk uit hun eigen melkveehouderij. Door de gunstige ligging aan een fiets- en wandelroute, trekt ijssalon ‘t Madeliefje in de zomer veel toeristen.