Bakeplus en Vipam organiseren demonstratie topchocolatiers

VIANEN - Vipam organiseert een demonstratie van chocolatiers/patissiers Marc Ducobu en Jean Philippe Darcis. Op 29 september vindt deze demonstratie in samenwerking met Cointreau, Felchlin en Bakeplus' Fruitline plaats van deze Belgische Relais Dessert-leden, in het Miele inspiratie centrum in Vianen.

De Nederlandse banketbakker heeft de kans om deze unieke demonstratie mee te maken, die van 13.00 tot 17.00 uur plaatsvindt. Na het succes van 2014 met de demonstratie bij het Bakery Institute is Vipam wederom de kans geboden om dit jaar deze toppers naar Nederland te halen en aan het werk te zien.

Receptenboekje

Cointreau is initiatiefnemer van deze demonstratie die vooraf vier keer in België wordt gehouden. Met de uitbreiding van Felchlin en Bakeplus als partners denkt Vipam een inspirerende middag neer te zetten.  Naast de zes recepten die deelnemers krijgen te zien, ontvangt ieder het bijbehorende receptenboek voorafgaand aan de demonstratie.

Deelname kosten zijn  € 50,00 euro p.p. excl btw. Maximaal kunnen 120 mensen deelnemen aan de demonstratie. U kunt zich aanmelden via info@vipam.nl of bel met Vipam 0345565670. Maximaal 4 personen per bedrijf.

Lees ook
De smaak van pistache

De smaak van pistache

Babbi was als een van de grote spelers aanwezig op Sigep. Het bedrijf vierde het 70-jarig jubileum in alle uitingen op de stand. De historie van het bedrijf komt ook tot uitdrukking in hernieuwde aandacht voor de traditionele producten waar Babbi van oudsher sterk in is: hazelnoten en pistache.

Bakeplus presenteert podcast over horeca in de Efteling

Bakeplus presenteert podcast over horeca in de Efteling

In samenwerking met Smaakmakers heeft Bakeplus een podcast opgenomen over de werkwijze van de horeca in de Efteling. De podcast, die bestaat uit twee delen, is te beluisteren op de website van Bakeplus.

Beko Groothandel neemt Belgische groothandel D’Haeze over

Beko Groothandel neemt Belgische groothandel D’Haeze over

Beko Groothandel breidt uit. De groothandel nam per 9 maart 2022 D’Haeze over. De overname van deze Belgische groothandel in bakkerijgrondstoffen past in de ambitie van Beko Groothandel om internationaal te groeien.