Bagels & Beans en The Chocolate Explorers lanceren samen drie chocoladerepen

Chocoladereep_Bagels&Beans_foto persbericht

Bagels & Beans, een Nederlandse keten bekend van hun lunchrooms, heeft samen met The Chocolate Explorers drie chocoladerepen ontwikkeld gebaseerd op bagels, koffie en geluk.

De drie chocoladerepen zijn geïnspireerd op drie dranken van Bagels & Beans; Chai Latte, Golden Almond Latte en Matcha Latte. Chai Latte is een Zuid-Aziatische kruidenthee met ingrediënten als kaneel, kruidnagel, gember en kardemom. Golden Almond Latte bestaat uit amandeldrink met kurkuma, gember, kaneel, kardemom, vanille en peper. Als laatste is Matcha een Japanse groene thee, en dit levert een mintgroene witte chocolade op. Om de repen te bestellen ga je naar https://bestel.bagelsbeans.nl/.

Om misstanden in de cacao-industrie te voorkomen neemt The Chocolate Explorers bij dit project het hele proces in eigen handen. Van het begin tot eind controleert het bedrijf of de cacaoboeren onder goede omstandigheden werken en een eerlijke prijs voor hun bonen ontvangen. Voor meer informatie klik op hieronder.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Familiebedrijf na overstromingen verder als Smaakmakerij Botterweck

Familiebedrijf na overstromingen verder als Smaakmakerij Botterweck

De overstroming in de zomer van 2021 in Valkenburg, trof ook het bedrijf van ijsmaker Ferry Philippi. Zijn ijssalon annex bakkerij en lunchroom kwam onder water te staan. Gedreven door zijn passie voor het ijs maken, pakte Philippi vorig voorjaar de draad weer op. Met de nieuwe naam Smaakmakerij Botterweck kreeg het familiebedrijf een tweede leven.

Coco & Sebas neemt zestien Leonidas-locaties over

Coco & Sebas neemt zestien Leonidas-locaties over

Het chocolademerk Coco & Sebas neemt zestien winkels van Leonidas over. Het Brabantse bedrijf heeft overeenstemming bereikt over de doorstart van de locaties met de curator van Handelsonderneming Min B.V., die de Leonidas-winkels exploiteerde. Ten minste zestien van in totaal twintig Leonidas-winkels krijgen een doorstart. Ook het hoofdkantoor en de...

Cursus Basis Chocoladebereider bij het IJscentrum

Cursus Basis Chocoladebereider bij het IJscentrum

Begin maart organiseert het IJscentrum voor de eerste keer de cursus Basis Chocoladebereider. “Vanuit ijs is de stap naar chocolade klein. De twee productgroepen liggen in elkaars verlengde”, aldus Hidde de Brabander, manager van het IJscentrum.