Het Ambachtelijk IJscentrum op Bakkersvak

1 maart 2018

Aan de Bakkersvak is dit jaar voor het eerst het segment ijs toegevoegd. Het Ambachtelijk IJscentrum is ook aanwezig op deze vakbeurs. Het IJscentrum heeft de jury van de Gelato Festival Challenge samengesteld en heeft een stand op het IJsplein.

Gelato Festival Challenge

Het Ambachtelijk IJscentrum werkt al jaren nauw samen met vele leveranciers die hun producten of diensten leveren aan de ambachtelijke ijsbranche. Carpigiani is vanaf dag 1 bij het IJscentrum betrokken en organiseert tijdens Bakkersvak de Gelato Festival Challenge. De organisatie van deze wedstrijd heeft gevraagd of het Ambachtelijk IJscentrum de jury zou willen samenstellen.

De Gelato Festival Challenge vindt plaats op maandag 5 maart. De wedstrijdervaring die het IJscentrum de afgelopen jaren heeft opgebouwd staat borg voor een neutrale en objectieve beoordeling door professionele juryleden. Het IJscentrum wenst alle deelnemers veel succes.

Ambachtelijk IJscentrum

Tijdens Bakkersvak staat het Ambachtelijk IJscentrum met een stand op het IJsplein. Bezoekers kunnen hier informatie krijgen over het lidmaatschap en de activiteiten van de vereniging, en over de cursussen van het IJscentrum-Kennis.

Ook kunnen bezoekers meer te weten komen over de actie voor “Thijn”. Een aantal IJssalons serveren dit jaar een speciale Coupe Thijn, waarvan een deel van de opbrengst ten goede komt aan deze stichting.

 

Altijd op de hoogte blijven?