'A lot of sprinkles': suikerstrooisels voor ijs

13 juli 2015

Sinds begin 2015 is er een nieuwe producent op de markt van de ijs- en taartdecoratie actief: A lot of Sprinkles. Dit in Duiven gevestigde bedrijf produceert, kleurt en coat allerlei soorten suikerstrooisels, zoals het bekende musketzaad, maar ook suikerhagelslag, parelsuiker, suikerparels, diverse zeefsoorten suiker en suikervormen. Diverse daarvan zijn ook in een softbite versie verkrijgbaar.

‘A lot of Sprinkles’ is een initiatief van Robert Thijssen, die meer dan 15 jaar ervaring heeft in zoetwaren, waaronder suikerstrooisels. Zo werkte hij meer dan tien jaar bij Donkers/Lonka in Dieren, bekend van de rumbonen, sinassnippers en gomballen, maar ook jarenlang bij Alldra in Rijssen, waar hij de ins en outs leerde van de suikerstrooisels.

Lagere minimum inkoop

Terwijl Alldra zich richt op de grote massaproductie van tonnen product, is ‘A lot of Sprinkles’ juist meer thuis in de kleinere hoeveelheden vanaf 100-800kg per product.

Voor een standaardproduct kan men goed terecht bij ‘A lot of Sprinkles’, maar ook als men op zoek is naar speciale kleuren, speciale kleurmixen of speciale coatings.

Naast de suikerstrooisels voor op gebak en ijs, produceert ‘A lot of Sprinkles’ ook manna en muisjes.

Altijd op de hoogte blijven?