InterSICOP 2022

Beeld logo Interscop 2022 | via ifema.es

InterSICOP, de vakbeurs voor de bakkerij gebak, ijs sector, zal van 19-22 februari 2022 plaatsvinden in Madrid in een hybride format, zowel face to face als digitaal. Hiermee zal de zichtbaarheid van de sector vergroot worden en wordt de bedrijfsactiviteit dynamischer gemaakt tussen professionals uit de hele waardeketen. Sectoren die aanwezig zullen zijn: Bakery, Pastries and Patisserie sectors, Ice Cream Parlours and Horchaterias sectors en TecSICOP: Equipment, machinery and processing.

InterSICOP LIVEConnect zal gelijktijdig plaatsvinden, dit digitale platform creëert een handelsgemeenschap en professioneel sociaal netwerk voor de bakkerij-, banket- en ijs- en tecSICOP-sector in het Ibero-Amerikaanse gebied. Het is een online participatieplatform dat de gemeenschap van specialisten in bakkerij, gebak, ijs samenbrengt met TecSICOP (Machines, Apparatuur en Technologie) met behulp van een innovatief digitaal platform.  Een innovatief digitaal platform dat is uitgerust met een kunstmatig intelligentiesysteem om relaties en contacten tussen vraag, aanbod met ruimtes voor netwerken en relevante inhoud te verbeteren. Gekoppeld aan de face-to-face ontmoeting in februari 2022.

Van 1 tot 28 maart brengt InterSICOP LIVEConnect verschillende sectorspecifieke activiteiten samen. De zes hoofdthema's voor de content- en communicatiekanalen van het platform zijn Marktkansen, Gezondheid, Smaak en Kwaliteit, Traditie en Ambacht, Innovatie en Trends en Duurzaamheid.

Meer informatie treft u op de website

https://www.ifema.es/intersicop