Inhoud recente edities
Edities
Vakblad ijs! - editie 43
Inhoud Nieuws in beeld De zomer van 2018 IJssalon belicht: Claudio’s IJssalon Column Leon Kees VOC: IJssalon De Potter ‘Nieuwe’ specialist in ijsconcepten Management IJscentrum: Stilstaan is achteruit hollen! Financieel ‘Vloggen geeft je bedrijf een gezicht’ IJssalon belicht:...
Vakblad ijs! - editie 42
Inhoud Nieuws in beeld Florence in Nederweert is IJssalon van het Jaar Column Leon Kees Fruit zoals fruit bedoeld is IJskampioenen van de Lage Landen IJssalon belicht: Gelato Burano Babbi: Passie voor kwaliteit Management Financieel IJssalon belicht: Gelato Factory in Antwerpen VOC: IJsco...
Vakblad ijs! - editie 41
Inhoud Nieuws in beeld IJs op Bakkersvak Column Leon Kees VOC: De Rosahoeve in Raalte De beste ijsbereiders op het IJsVak-Event Sigep 2018: meer vegan en veel zwart De IJskeuken: liefde voor ijs in workshops Carpigiani al twee jaar op volle toeren Management Financieel De lekkerste wafel ...
Vakblad ijs! editie 40
Inhoud: Nieuws in beeld Voorwoord Ambachtelijk IJscentrum IJssalon belicht: Puur Tamminga in Veenendaal La Differenza overwintert met huisgemaakte chocolade Snoepen uit de deegkom Gelato Inspiration Day Management VOC: Maddey’s in Roosendaal IJssalon belicht: Toscana in Hoogeveen ...
Vakblad ijs! - editie 39
Inhoud: Leon Kees vindt unieke plek in Eindhoven Sigep 2018: een voorbeschouwing Eerste Vlaamse Gespecialiseerd IJsbereider IJs op reis bij Rembrandt in Boxmeer Madame Cocos verovert Nederland Financieel Intelligentia ICE in handen van ‘ijsdesigner’ Chocoladerestaurant Mellow Grondstof belicht:...
Vakblad ijs! - editie 38
Inhoud: Nieuws in beeld Voorwoord Ambachtelijk IJscentrum IJssalon van het Jaar: IJs & Spijs in Haps Callebaut introduceert chocolade-ijsconcept Management IJssalon belicht: IJstijd in Garderen Afscheid docenten Ambachtelijk IJscentrum Ciocco & Gelato Grondstof Belicht: Water Chocoladegeluk...
Vakblad ijs! - editie 37
Inhoud: Nieuws in beeld Voorwoord VAIJ IJssalon Belicht: IJs & Zo, Leidschendam Sigep 2017: beleving en smaakverdieping Grondstof Belicht: hazelnoot Management Vooruitblik IJsVak-Beurs Beursplattegrond en exposantenlijst Preview IJsVak-Wedstrijden ’t Heusdens IJshuys op Masters of Lxry ...
Vakblad ijs! - editie 35
Inhoud: Nieuws in beeld Voorwoord VAIJ IJssalon Belicht: Gelateria Rosaria’s Clevers: versbeleving met Gelato Machine IJssalon Garonne: tussen leven en hoop Risico’s diversiteit in ijsopleidingen Tips onderhoud ijsmachine Markt: Overwinteren Recept: Zuppa Inglese Jubileum Valmar Benelux:...
Vakblad ijs! editie 34
Inhoud: Nieuws in beeld Voorwoord VAIJ IJssalon Belicht: La Spezia, Cadzand Recept Hazelnootijs Verkiezing IJssalon van het Jaar: de reacties Wafelverkoop IJsbereiders over grondstofkeuze Gouden IJscreaties in beeld Grondstofkeuze: tips en trucs Grondstof Belicht: Italiaans ijs, wat is dat? Financieel ...
Vakblad ijs! editie 33
Inhoud: Nieuws in beeld Voorwoord VAIJ IJssalon Belicht: de Friet- en IJsboutique Management Sigep: Vegan nieuwe trend in ijs? Grondstof Belicht: Eerlijke grondstoffen Financieel Risicobeperking bij ijsverkoop IJsVak-Beurs 2016: Geslaagd! Genomineerden IJssalon van het Jaar VOC: Puur Tamminga ...