Inhoud recente edities

Edities
Vakblad ijs! - editie 43

Vakblad ijs! - editie 43

Inhoud Nieuws in beeld  De zomer van 2018 IJssalon belicht: Claudio’s IJssalon  Column Leon Kees VOC: IJssalon De Potter  ‘Nieuwe’ specialist in ijsconcepten  Management  IJscentrum: Stilstaan is achteruit hollen!  Financieel  ‘Vloggen geeft je bedrijf een gezicht’  IJssalon belicht:...

Vakblad ijs! - editie 42

Vakblad ijs! - editie 42

Inhoud Nieuws in beeld  Florence in Nederweert is IJssalon van het Jaar  Column Leon Kees  Fruit zoals fruit bedoeld is  IJskampioenen van de Lage Landen  IJssalon belicht: Gelato Burano  Babbi: Passie voor kwaliteit  Management  Financieel  IJssalon belicht: Gelato Factory in Antwerpen  VOC: IJsco...

Vakblad ijs! - editie 41

Vakblad ijs! - editie 41

Inhoud Nieuws in beeld  IJs op Bakkersvak  Column Leon Kees  VOC: De Rosahoeve in Raalte  De beste ijsbereiders op het IJsVak-Event  Sigep 2018: meer vegan en veel zwart  De IJskeuken: liefde voor ijs in workshops  Carpigiani al twee jaar op volle toeren  Management  Financieel  De lekkerste wafel ...

Vakblad ijs! editie 40

Vakblad ijs! editie 40

Inhoud: Nieuws in beeld  Voorwoord Ambachtelijk IJscentrum  IJssalon belicht: Puur Tamminga in Veenendaal  La Differenza overwintert met huisgemaakte chocolade  Snoepen uit de deegkom  Gelato Inspiration Day  Management  VOC: Maddey’s in Roosendaal  IJssalon belicht: Toscana in Hoogeveen ...

Vakblad ijs! - editie 39

Vakblad ijs! - editie 39

Inhoud: Leon Kees vindt unieke plek in Eindhoven  Sigep 2018: een voorbeschouwing  Eerste Vlaamse Gespecialiseerd IJsbereider  IJs op reis bij Rembrandt in Boxmeer  Madame Cocos verovert Nederland  Financieel  Intelligentia ICE in handen van ‘ijsdesigner’  Chocoladerestaurant Mellow  Grondstof belicht:...

Vakblad ijs! - editie 38

Vakblad ijs! - editie 38

Inhoud:  Nieuws in beeld  Voorwoord Ambachtelijk IJscentrum  IJssalon van het Jaar: IJs & Spijs in Haps  Callebaut introduceert chocolade-ijsconcept  Management  IJssalon belicht: IJstijd in Garderen  Afscheid docenten Ambachtelijk IJscentrum  Ciocco & Gelato  Grondstof Belicht: Water Chocoladegeluk...

Vakblad ijs! - editie 37

Vakblad ijs! - editie 37

Inhoud: Nieuws in beeld  Voorwoord VAIJ  IJssalon Belicht: IJs & Zo, Leidschendam  Sigep 2017: beleving en smaakverdieping  Grondstof Belicht: hazelnoot  Management  Vooruitblik IJsVak-Beurs  Beursplattegrond en exposantenlijst  Preview IJsVak-Wedstrijden  ’t Heusdens IJshuys op Masters of Lxry ...

Vakblad ijs! - editie 35

Vakblad ijs! - editie 35

Inhoud: Nieuws in beeld  Voorwoord VAIJ  IJssalon Belicht: Gelateria Rosaria’s  Clevers: versbeleving met Gelato Machine  IJssalon Garonne: tussen leven en hoop  Risico’s diversiteit in ijsopleidingen  Tips onderhoud ijsmachine  Markt: Overwinteren  Recept: Zuppa Inglese  Jubileum Valmar Benelux:...

Vakblad ijs! editie 34

Vakblad ijs! editie 34

Inhoud: Nieuws in beeld Voorwoord VAIJ  IJssalon Belicht: La Spezia, Cadzand  Recept Hazelnootijs  Verkiezing IJssalon van het Jaar: de reacties  Wafelverkoop  IJsbereiders over grondstofkeuze  Gouden IJscreaties in beeld Grondstofkeuze: tips en trucs  Grondstof Belicht: Italiaans ijs, wat is dat?  Financieel ...

Vakblad ijs! editie 33

Vakblad ijs! editie 33

Inhoud: Nieuws in beeld  Voorwoord VAIJ  IJssalon Belicht: de Friet- en IJsboutique  Management  Sigep: Vegan nieuwe trend in ijs? Grondstof Belicht: Eerlijke grondstoffen  Financieel  Risicobeperking bij ijsverkoop  IJsVak-Beurs 2016: Geslaagd!  Genomineerden IJssalon van het Jaar  VOC: Puur Tamminga ...

Agenda

Food Technology 2023

12 april 2023 - 13 april 2023

Lees meer

Worksafe en Maintenance Gorinchem

16 april 2023 - 18 april 2023

Lees meer

ISM 2023

23 april 2023 - 25 april 2023

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea