Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Vakblad IJs! - editie 52
In deze editie
Vijf tips voor chocolade in de ijssalon
Chocolade en ijs, het is geen nieuwe combinatie. Maar wel eentje die eenvoudiger in te zetten is dan je misschien denkt. Hidde de Brabander, Meester Patissier en manager van het IJscentrum gaf tijd...
8 oktober 2020
Feestje van de zaak
In deze tijd van corona lijken alle dagen op elkaar. Om de feestdagen niet te missen, kunt u kijken in de Algemene termijnenwet van 1964, want daarin staan ze allemaal vermeld.
3 november 2020
Ontslag door corona
Corona heeft veel veranderd: de anderhalvemetersamenleving is ingevoerd en iedereen werkt zoveel mogelijk thuis. Op de werkvloer geldt dat je bij klachten thuisblijft en je gezinsleden ook. Hierove...
23 november 2020
Smit en Smit Advocaten
Een mooi 2021
Steeds meer ijsbereiders gaan in de winter door, in welke vorm dan ook. Logisch want dit jaar vraagt erom. Uw seizoen begon vroeg, de ijssalons gingen daarna vrijwel onmiddellijk weer op slot om ui...
3 december 2020
Michelle de Koning
VOC bezorgt ijssalons samenwerking met pepernotenfabriek
De Verenigde Ondernemers Club (VOC) van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum heeft de handen ineengeslagen met pepernotenfabriek Van Delft. In negen ijssalons liggen dit najaar de bekende kruidnoo...
4 december 2020
Linda van ’t Land
IJssalon Alessandro in Oss heeft grondig verbouwd
IJssalon Alessandro in Oss ging eind maart open na een grondige verbouwing. Wat voor interieurkeuzes maakte Alessandro de Marco (36)? Als derde generatie ijsmaker wil hij het productieproces laten...
4 december 2020
Ellen Weber
Feestelijk aan tafel met ijs(desserts)
Ambachtelijke bakkers en slagers doen tegen het einde van het jaar goede zaken met fantastische producten voor de feestdagen. Ook voor ijsbereiders liggen er in deze periode mooie kansen.
4 december 2020
Let op je vakmanschap
De uitzending van de Keuringsdienst van Waarde heeft op 8 oktober de ambachtelijke ijsbranche behoorlijk laten schrikken. Natuurlijk is het televisie, daarmee kun je de toon zetten zoals je wilt, o...
4 december 2020
Jacques Vos
Oeters ijs kent droomstart
Oeters ijs draait een prima tweede jaar ondanks de coronacrisis. Deze winter opent de brasserie de deuren en volgend jaar worden de activiteiten van de ijskraam opgevoerd. De opening van een tweede...
4 december 2020
Jerom Rozendaal
Wat is signing?
Letterlijk genomen zegt de term het al: een signaal of een teken. De bekendste vormen van signing komen we tegen in het verkeer. Deze zijn goed ingeburgerd en men handelt naar de instructies die vi...
4 december 2020
EasyEtiket
1
2
>
>>
Vakblad IJs! - editie 52