Recepten

Uit dit dossier
Paris-Brest

Paris-Brest

Speciaal voor de lezers van Vakblad IJs deelt Hidde de Brabander een recept uit zijn nieuwe boek Glacerie: Paris-Brest (roomijs, met vreemde vetten).

Samenwerking Dutch Pastry Team en Andros Chef

Samenwerking Dutch Pastry Team en Andros Chef

Het Dutch Pastry Team maakt bekend dat de bestaande samenwerking met ijswinkel.nl is uitgebreid met een nieuwe partner Andros Chef. Patissier Robin hoedjes deelt daarom zijn recept Bombe aardbeien.

Klein verwenmoment, groot plezier

Klein verwenmoment, groot plezier

Dit jaar zal nog steeds anders zijn dan we gewend zijn, maar één ding is zeker: iedereen is en blijft op zoek naar die kleine verwenmomenten. Dus het is een goed idee om ons voor te bereiden op de feestjes groot en klein, die sowieso ieder jaar doorgaan: Moederdag, Koningsdag, Vaderdag enzovoort.

Ieder seizoen zijn eigen smaken

Ieder seizoen zijn eigen smaken

Het nieuwe ijsseizoen staat alweer voor de deur en de eerste voorbereidingen zijn al in volle gang. Naast het standaard assortiment blijft het belangrijk om uw klanten te verrassen met nieuwe smaken en combinaties. Zo blijft u, als ijsbereider, vernieuwend, creatief en actueel. Het maken en bedenken van nieuwe combinaties hoeft niet altijd ingewikkeld...

L’ÂGE D’OR - Chocolade-ijs met goldchocolade als basis

L’ÂGE D’OR - Chocolade-ijs met goldchocolade als basis

Hidde de Brabander deelt dit recept L’ÂGE D’OR - Chocolade-ijs met goldchocolade als basis uit zijn nieuwe boek Glacerie met de lezers van Vakblad IJs! Lees ook het interview met Hidde in Vakblad IJs 53-2021.

Agenda

Food Technology 2023

12 april 2023 - 13 april 2023

Lees meer

Worksafe en Maintenance Gorinchem

16 april 2023 - 18 april 2023

Lees meer

ISM 2023

23 april 2023 - 25 april 2023

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea