Patisserie
Uit dit dossier
Hidde de Brabander en Tim Kan nieuwe ambassadeurs van FIA
De Food Innovation Academy (FIA) benoemt Meester Patissier Hidde de Brabander en chef en culinair adviseur Tim Kan tot food-ambassadeurs. Ze gaan de Vlaardingse academie helpen het imago van ijs(patisserie) en Aziatisch koken te promoten.
Chocolate Academy organiseert webinar voor paascreaties
De feestdagen zitten er weer op. Maar patissiers en chocolatiers richten zich alweer op de volgende feestdag, Pasen. Daarom organiseert de Chocolate Academy België gratis live webinar voor professionals over paascreaties.
Patisserie Soetenso viert 10-jarig jubileum
Het is 10 jaar geleden dat Jolanda de Groot en Nils Hendrikse Patisserie Soetenso oprichtten. De afgelopen jaren bereiden ze met passie voor het vak en gevoel voor kwaliteit gebak, taarten, bonbons, chocolade en ijs. Speciaal voor het jubileum presenteert de patisserie een doosje met de signature bonbons.
Hans Spitsbaard opent Puro Bakt Patisserie & Chocolaterie
Hans Spitsbaard is bekend van Heel Holland Bakt. Hij won het vijfde seizoen en besloot zich toe te leggen op het bakkersvak. Nu neemt hij de volgende stap. Hij begint een patisserie en chocolaterie bij IJssalon Puro in Ede.
De feestdagen bij Patisserie de Rouw
De nougatinetaart is de specialiteit van Patisserie de Rouw. Al drie generaties lang bakt de familie deze taart. Daarnaast introduceert de patisserie voor de feestdagen de Hamburger Macaron-taart en een coronaproof cadeaupakket voor bedrijven.