nieuws
Uit dit dossier
Belgische ijsondernemers starten nieuwe uitdaging in foodtruck
De Belgische ijsondernemers Rob Thys en Wendy Leliaert starten met een nieuwe uitdaging. Woensdag 29 juni openden zij in Zonhoven hun nieuwe ijstruck De Smaakbom.
Alea Publishers start vakblad voor de industriële automatisering: AutomationNL
Alea Publishers start vandaag met een nieuw vakplatform voor industriële automatisering, AutomationNL. Vandaag wordt de website gelanceerd, vanaf 1 september start de uitgever met een wekelijkse email-nieuwsbrief, 20 september verschijnt het eerste nummer van het vakblad. Robbert Hoeffnagel is de hoofdredacteur, Bas van den Engel verzorgt het accountmanagement.
Bas van Haaren behaalt titel Meesterijsbereider
Het Gilde van Meesterijsbereiders verwelkomt een nieuwe Meester. Bas van Haaren slaagde dinsdag 31 mei voor de SVH Meesterproef en behaalt daarmee de hoogste vakbekwaamheid op het gebied van ijs bereiden.
Huberts IJs bestaat 100 jaar
Huberts IJs in Meppel bestaat 100 jaar. Het begon in 1922 met een klein ijsfabriekje in Molenstraat opgericht door Jan en Trui Huberts. In eerste instantie werd het ijs verkocht uit een ijskar, maar de onderneming groeide uit tot een ijssalon en brasserie in het centrum van Meppel.
Gijs van Dijk nieuwe columnist Vakblad IJs!
IJssalonhouder Gijs van Dijk van ’t IJshuys in Heusden is de nieuwe columnist voor Vakblad IJs! In editie nummer 2 welke op 26 april verschijnt, staat zijn eerste bijdrage ‘Schone straten’. Deze gaat over zijn aanpak van zwerfvuil.
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.
InschrijvenVakblad IJs! – editie 58

Het thema van dit nummer is grondstoffen/ingrediënten. Lees hier alle artikelen online.
Bekijk de inhoudMachinebouwspecial 2022

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verder