Management

Uit dit dossier
Proces, product of de klant?

Proces, product of de klant?

Het is een kwestie van beroepsdeformatie. Ik weet het, maar ik kan het niet laten. Altijd let ik op het gedrag van mensen. Als ik bij de kapper kom, de dokter, de opticien, het ziekenhuis, de school van mijn zoons, de supermarkt, de horeca, de bakker. Altijd let ik op hoe mensen omgaan met elkaar en met hun klanten. En of dit past bij de strategie van...

Als de baas een hork is

Als de baas een hork is

Een ondernemer die zorgt voor veiligheid en vertrouwen, is het meest effectief. Toch blijken twee op de drie medewerkers hun baas een hork te vinden. Wat denken ze van u? “Daar is hij. Zijn auto stop op de parkeerplaats, hij stapt uit. De baas is in aantocht. We kijken allemaal naar buiten, maar het is nog niet te zien. We vragen ons af hoe zijn...

Betrokkenheid medewerkers

Betrokkenheid medewerkers

Het begint met een helder en duidelijk gedefinieerde bedrijfsdoelstelling. En een team medewerkers dat op hoog niveau kan en wil presteren. Wat de organisatie nodig heeft, zijn mensen die zichzelf volledig willen geven. Dit is niet eenvoudig af te dwingen. Maximale inzet van uw medewerkers wordt bereikt als zij zich volledig betrokken voelen bij uw...

Verbeteren is durven loslaten

Verbeteren is durven loslaten

Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. Daarom is loslaten, ofwel anders denken en doen, een noodzakelijke voorwaarde om succesvol te blijven. Gemakkelijk is dit echter niet. “Ik ben altijd succesvol geweest en kreeg alles voor elkaar. Het ging me altijd voor de wind en maakte me nergens zorgen over. De zaken liepen goed....

Vakblad IJs! – editie 49
Vakblad IJs! – editie 49

Met onder andere Johnny´s Gelato, IJsbereiden in restaurantkeuken, Laan Heiloo en Veenhuizen Groep.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Eindhoven Airport

2 april 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Geertruidenberg

14 mei 2020

Lees meer

Cursus allergenen management Beveren, België

26 mei 2020

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea