IJssalon

Uit dit dossier
Gratis ijs op paasmaandag

Gratis ijs op paasmaandag

Op paasmaandag 22 april opent Cremerie François, de bekende ijssalon uit Sint-Niklaas en tevens de oudste van België, een verkooppunt aan de kust in Knokke-Heist. Om de start van de nieuwe zaak te vieren geeft François op die dag maar liefst 1000 gratis ijsjes weg aan de gloednieuwe ijssalon in de Dumortierlaan.

92 jaar vakmanschap bij Cremerie François

92 jaar vakmanschap bij Cremerie François

In het Belgische Sint-Niklaas is al sinds 1928 Cremerie François gevestigd. Deze salon staat bekend als een van de beste ijssalon van België.

De ijsactiviteiten van Bakeplus

De ijsactiviteiten van Bakeplus

Op Bakkersvak trapte Bakeplus het ijsseizoen van 2019 af. Met twee nieuwe ijsbereiders, 32 nieuwe recepten en drie nieuwe smaken is de grondstoffen leverancier er klaar voor. Door de overname van Gelato+ per 1 januari 2019 is het team van Bakeplus uitgebreid met ijsbereiders Giuseppe Pistone en Hans van der Maas. "Een prachtige...

Het ijs van Cremerie Gerard

Het ijs van Cremerie Gerard

Maxim Quintelier ging drie jaar geleden in de leer bij Christophe Penneman van Cremerie François in Sint-Niklaas, één van België’s oudste en meest bekroonde ijssalons. Acht maanden later opende hij zijn eigen salon Cremerie Gerard in Gent.

Versbeleving bij IJssalon Pinoccio

Versbeleving bij IJssalon Pinoccio

Sanne Smit gooide in de zomer van 2016 het roer om. Ze stopte met haar baan als accountant en nam ijssalon Pinoccio over in Bergen. "Op dinsdag zat ik bij de bank, op donderdag kreeg ik akkoord. En toen ben ik het gewoon gaan doen! Sommige mensen in mijn omgeving verklaarden me voor gek", vertelt ze. De eerste maand was meteen haar vuurdoop. September...

Vakblad IJs! – editie 48
Vakblad IJs! – editie 48

Met ijsseminar Laan Heiloo, Ijssalon De Zoete Inval, Grondstof belicht en Hygiënecode 2020

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

ProSweets Cologne 2020

2 februari 2020 - 5 februari 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Kasterlee, België

6 februari 2020

Lees meer

Gelatissimo: de hele wereld van de ijscultuur

15 februari 2020 - 19 februari 2020

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea