IJssalon

Uit dit dossier
‘s Werelds beste patissier Roger van Damme is herboren

‘s Werelds beste patissier Roger van Damme is herboren

Roger van Damme werd in 2017 tot ‘Beste patissier van de wereld’ uitgeroepen. Alhoewel al zijn professionele dromen uitkwamen, zit de Nederlander die vooral in België actief is, nog vol ambities. Hij is als herboren uit de coronapandemie gekomen. “Ik wil iets achter laten voor mijn kinderen”. Daarnaast signaleert hij een grote vernieuwingsdrang onder...

De Verrassing zoekt ondernemende ijsbereider

De Verrassing zoekt ondernemende ijsbereider

Suzi van Oorschot en haar moeder Mariet Bussemaker van De Verrassing in Beek en Donk zijn op zoek naar een ijsbereider die als partner in hun zaak wil stappen. IJsbereider Mariet gaat in 2024 met pensioen en omdat er door corona geen beurzen en bijeenkomsten zijn, schakelen ze vakblad IJs! in bij hun zoektocht.

Winnares MasterChef 2016  maakt ijs en patisserie in Harderwijk

Winnares MasterChef 2016 maakt ijs en patisserie in Harderwijk

Hilde van Maanen wil mensen verrassen met eigentijdse smaken en een dito beleving, zonder concessies te doen aan ambachtelijkheid. “Ik wil klassiek en eigentijds tegelijkertijd zijn”, aldus de voormalige winnares van het televisieprogramma MasterChef. En haar ambities zijn groot. “Ik wil de beste van Nederland zijn.”

IIskâld in Lemmer volledig vernieuwd na brand

IIskâld in Lemmer volledig vernieuwd na brand

IIskâld in Lemmer opende in april opnieuw haar deuren. Precies een jaar eerder werd de ijssalon verwoest door een brand. Eigenaresse Oppie Riedstra blikt samen met haar zoon Marten en zijn vrouw Angela, de opvolgers van het bedrijf, terug op een heftig jaar. “We wilden de ravage omzetten in iets positiefs.”

‘In ijsatelier Jérolo is de sfeer altijd gemoedelijk’

‘In ijsatelier Jérolo is de sfeer altijd gemoedelijk’

Met ijsatelier Jérolo heeft de Oost-Vlaamse familie Van Der Gucht in april haar tweede horecazaak op het marktplein van Wetteren geopend. De take-away ijsverkoop loopt als een trein en vormt een goede aanvulling op het assortiment van de aanpandige brasserie. Met slimme marketing proberen de jonge ondernemers de naamsbekendheid verder te vergroten.

Agenda

Food Technology 2023

12 april 2023 - 13 april 2023

Lees meer

Worksafe en Maintenance Gorinchem

16 april 2023 - 18 april 2023

Lees meer

ISM 2023

23 april 2023 - 25 april 2023

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea