IJssalon

Uit dit dossier
‘IJs blijkt crisisbestendig’

‘IJs blijkt crisisbestendig’

Sturen op cijfers. Voor Gijs van Dijk van ’t IJshuys in Heusden is het als ondernemer dagelijkse kost. Deze kersverse voorzitter van de Verenigde Ondernemers Club (VOC) van Vereniging Ambachtelijk IJscentrum (VAIJ) wil dit ijsseizoen meer marge behalen met zijn coupes. Daarnaast gaat hij ambachtelijk softijs verkopen, in navolging van collega’s uit...

IJs & Zo opent nieuwe vestiging in Wassenaar

IJs & Zo opent nieuwe vestiging in Wassenaar

IJssalon IJs & Zo opende op 1 april aan de Langstraat in Wassenaar een nieuwe vestiging. Het is de vierde vestiging van de ijssalon. Ter ere van de opening schepten de medewerkers gratis ijs, waar met veel enthousiasme gebruik van werd gemaakt .

Servais Tielman opent patisseriezaak en ijssalon Smullies Maastricht

Servais Tielman opent patisseriezaak en ijssalon Smullies Maastricht

Servais Tielman van sterrenrestaurant Beluga Loves You opende 10 maart met zijn compagnons de patisseriezaak en ijssalon Smullies in Maastricht. In mei 2022 opent de tweede vestiging in de nieuwe Foodchurch in de Maastrichtse Boschstraat.

Gastologie zorgt voor meer klantvriendelijkheid

Gastologie zorgt voor meer klantvriendelijkheid

Investeren in gastvrijheid loont. Vanuit die overtuiging traint gastvrijheidsdeskundige Jeannine Sok ondernemers en medewerkers in de horeca en in de retail. In haar recent verschenen boek ‘Hoe gastvrij ben jij?’ geeft ze tips geeft hoe je het gedrag van gasten en klanten op een positieve manier beïnvloedt.“Wees oprecht geïnteresseerd.”

Trumpi Time verkoopt ijs in  tankstation én binnenstad Breda

Trumpi Time verkoopt ijs in tankstation én binnenstad Breda

Nandor en Kitty Trumpi bestieren twee vestigingen van Trumpi Time in Breda. Een hippe pompshop met ambachtelijk schepijs en een vestiging met vers belegde broodjes en schepijs in de binnenstad. Beide zaken hebben een herkenbare stijl. Elk jaar verzinnen de ondernemers wel iets nieuws.

Agenda

Food Technology 2023

12 april 2023 - 13 april 2023

Lees meer

Worksafe en Maintenance Gorinchem

16 april 2023 - 18 april 2023

Lees meer

ISM 2023

23 april 2023 - 25 april 2023

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea