IJssalon

Uit dit dossier
Meesterijsbereider Hans Kennis over de kneepjes van het vak

Meesterijsbereider Hans Kennis over de kneepjes van het vak

Meesterijsbereider Hans Kennis runt drie bedrijven in ijs en chocolade. Zelfs in de winter heeft hij werk, eigenlijk meer dan hij zelf verwachtte. Wat verklaart zijn succes?

IJssalon Florence behaalt derde plaats in Rome

IJssalon Florence behaalt derde plaats in Rome

Steff Janssen van IJssalon Florence in Nederweert heeft afgelopen weekend tijdens het Gelato Festival Next Generation 2019 in Rome de 3e plaats behaald. In het Villa Borghese park maakte hij zijn nieuwe smaak ‘apricot almond pie’, een abrikozenijs met huisgemaakte amandelkrokant en witte chocolade variegato.

Gratis ijs op paasmaandag

Gratis ijs op paasmaandag

Op paasmaandag 22 april opent Cremerie François, de bekende ijssalon uit Sint-Niklaas en tevens de oudste van België, een verkooppunt aan de kust in Knokke-Heist. Om de start van de nieuwe zaak te vieren geeft François op die dag maar liefst 1000 gratis ijsjes weg aan de gloednieuwe ijssalon in de Dumortierlaan.

92 jaar vakmanschap bij Cremerie François

92 jaar vakmanschap bij Cremerie François

In het Belgische Sint-Niklaas is al sinds 1928 Cremerie François gevestigd. Deze salon staat bekend als een van de beste ijssalon van België.

De ijsactiviteiten van Bakeplus

De ijsactiviteiten van Bakeplus

Op Bakkersvak trapte Bakeplus het ijsseizoen van 2019 af. Met twee nieuwe ijsbereiders, 32 nieuwe recepten en drie nieuwe smaken is de grondstoffen leverancier er klaar voor. Door de overname van Gelato+ per 1 januari 2019 is het team van Bakeplus uitgebreid met ijsbereiders Giuseppe Pistone en Hans van der Maas. "Een prachtige...

Vakblad IJs! – editie 46
Bestel nu een gratis proefnummer

Bent u nog niet bekend met Vakblad IJs!
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang een gratis proefnummer.

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

LEF foodfestival

25 augustus 2019

Lees meer

Annapoorna ANUFOOD India

29 augustus 2019 - 31 augustus 2019

Lees meer

Horeca beurs Noord-Brabant

9 september 2019 - 10 oktober 2019

Lees meer