IJs

Uit dit dossier
Wedstrijdsmaak Gouden IJsspatel 2020

Wedstrijdsmaak Gouden IJsspatel 2020

De wedstrijdsmaak voor de Gouden IJsspatel 2020 is bekend: kersen-sorbetijs. Dit maakte SVH Meesterijsbereider Bob Frie 17 juni bekend tijdens de diploma-uitreiking van het IJscentrum.

Oppo Ice Cream lanceert low calorie ijssticks

Oppo Ice Cream lanceert low calorie ijssticks

Oppo Ice Cream voegt low calorie ijssticks toe aan het assortiment. Er zijn twee smaken Madagascan Vanilla & Roasted Almonds en Salted Caramel. Bezoekers van de Taste of Amsterdam ( 31 mei - 2 juni) konden alvast proeven.

IJs met kipnuggets

IJs met kipnuggets

De ijsbereiders van XXI ICE in Ierland komen met een nieuwe ijssmaak, Chicken Nugget Ice Cream. IJs gemaakt van kipnuggets van McDonalds.

13-jarige Daniël heeft zijn eigen ijs-bakfiets

13-jarige Daniël heeft zijn eigen ijs-bakfiets

De ijsverkopers in Puttershoek hebben er een concurrent bij. De 13-jarige Daniël Mol verkoopt ambachtelijk Italiaans room- en sorbetijs vanuit zijn eigen ijs-bakfiets. Onder de naam Daniël Catering staat hij deze week bij de Avondvierdaagse van Puttershoek.

Variëren met koffie-ijs

Variëren met koffie-ijs

Koffie is hip, veelzijdig en een van de meest populaire dranken in wereld. En nergens wordt zo veel koffie gedronken als in Nederland: 2,4 koppen per dag per hoofd van de bevolking. Koffie-ijs daarentegen doet het minder goed, terwijl er duizend-en-een mogelijkheden zijn om met de smaak van koffie te variëren.

Vakblad IJs! – editie 46
Bestel nu een gratis proefnummer

Bent u nog niet bekend met Vakblad IJs!
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang een gratis proefnummer.

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

LEF foodfestival

25 augustus 2019

Lees meer

Annapoorna ANUFOOD India

29 augustus 2019 - 31 augustus 2019

Lees meer

Horeca beurs Noord-Brabant

9 september 2019 - 10 oktober 2019

Lees meer