Events

Uit dit dossier
Ambachtelijk IJscentrum viert Gelato Day op 24 maart

Ambachtelijk IJscentrum viert Gelato Day op 24 maart

Op 24 maart vindt de Europese Dag van het Ambachtelijk IJs plaats. De Vereniging Ambachtelijk IJscentrum wil deze dag ook in Nederland vieren. Daarom verstrekt de brancheorganisatie een gratis mediakit aan alle ijssalons die ‘Gelato Day’ willen vieren. Een speciale poster is af te halen op IJs-vak, van 1 tot en met 3 maart in Evenementenhal Gorinchem.

Verfrissend ijsseminar voor starters en gevorderden

Verfrissend ijsseminar voor starters en gevorderden

Inspirerend, verfrissend en familiair. Zo vatten de deelnemers aan het jaarlijkse ijsseminar van Laan Heiloo en Valmar Nederland het event samen. De ene ijsbereider is er al 12 jaar trouwe gast en ziet het als een enerverende afsluiter van het ijsseizoen. Een ander is nieuw in het vak en neemt alle handige tips en trucs als een spons op. Deze 14e editie...

Kennisdag Houwers Groep: ‘Leg verbinding met medewerkers’

Kennisdag Houwers Groep: ‘Leg verbinding met medewerkers’

Het jubilerende inspectiebureau Houwers Groep kijkt terug op een succesvolle kennisdag. Het toonaangevende bedrijf, dat dit jaar het 30-jarig bestaan viert, organiseerde op maandag 25 november in de Food Innovation Academy in Vlaardingen een kennisdag met als thema Boeien en Binden.

Janny van der Heijden wint FavorFlav Food Top 100

Janny van der Heijden wint FavorFlav Food Top 100

Culinair journaliste en tv- en kookboekenmaker Janny van der Heijden won 18 november de FavorFlav Food Top 100. Miljuschka Witzenhausen (presentator en kookboekenschrijver) en Freddy Tratlehner (rapper Vjèze Fur, zanger, presentator, kookboekenschrijver) bezetten de tweede en de derde plaats.

Duurzame Chocolatemakers geven rondleiding aan VAIJ

Duurzame Chocolatemakers geven rondleiding aan VAIJ

Dinsdag 12 november kregen de aanwezige leden van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum na de Algemene Ledenvergadering een lezing van chocolatier en ijsbereider Kees Raat en een rondleiding in de nieuwe fabriek van The Chocolatemakers in Amsterdam.

Vakblad IJs! – editie 48
Vakblad IJs! – editie 48

Met ijsseminar Laan Heiloo, Ijssalon De Zoete Inval, Grondstof belicht en Hygiënecode 2020

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

ProSweets Cologne 2020

2 februari 2020 - 5 februari 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Kasterlee, België

6 februari 2020

Lees meer

Gelatissimo: de hele wereld van de ijscultuur

15 februari 2020 - 19 februari 2020

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea