Chocolade

Uit dit dossier
La Fève presenteert tweede editie Sterrenbonbons

La Fève presenteert tweede editie Sterrenbonbons

Meester chocolatier Geert-Jan Heesterbeek van La Fève in Maastricht lanceert de tweede editie van zijn Sterrenbonbons. Hij ontwikkelde de Sterrenbonbons in samenwerking met tien sterrenchefs. In elke bonbon is de signatuur van de chef te proeven. Meesterkok Toine Hermsen nam de eerste doos in ontvangst.

Coco & Sebas opent tijdelijke winkel in Amsterdam

Coco & Sebas opent tijdelijke winkel in Amsterdam

Het Brabantse chocolademerk Coco & Sebas opent op vrijdag 4 december om 10.00 uur de nieuwe tijdelijke winkel aan het Rokin in Amsterdam. Deze winkel blijft geopend tot het Paasweekend in 2021. Hier worden niet alleen producten uit het vaste assortiment verkocht, maar ook exclusief voor de brandstore ontwikkelde producten en smaken.

Hans Spitsbaard opent Puro Bakt Patisserie & Chocolaterie

Hans Spitsbaard opent Puro Bakt Patisserie & Chocolaterie

Hans Spitsbaard is bekend van Heel Holland Bakt. Hij won het vijfde seizoen en besloot zich toe te leggen op het bakkersvak. Nu neemt hij de volgende stap. Hij begint een patisserie en chocolaterie bij IJssalon Puro in Ede.

Coco & Sebas opent nieuwe brandstore in Delft

Coco & Sebas opent nieuwe brandstore in Delft

Het Brabantse chocolademerk Coco & Sebas opent op vrijdag 27 november de nieuwe brandstore in Delft, gevestigd in een karakteristiek rijksmonumentaal hoekpand aan de Jacob Gerritstraat. Naast het vaste assortiment worden er speciaal voor deze locatie ontwikkelde producten en smaken verkocht.

Zwitserse chocolatiers hebben last van de coronacrisis

Zwitserse chocolatiers hebben last van de coronacrisis

Zwitserse chocolademakers verkochten de afgelopen maanden minder chocola. De vraag nam af door het sluiten van de horeca en de vermindering van het luchtverkeer vanwege de coronacrisis. Dat maakt brancheorganisatie Chocosuisse bekend.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Vakblad IJs! – editie 58
Vakblad IJs! – editie 58

Het thema van dit nummer is grondstoffen/ingrediënten. Lees hier alle artikelen online.

Bekijk de inhoud
Machinebouwspecial 2022
Machinebouwspecial 2022

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Agenda

Gastvrij Rottterdam 2022

19 september 2022 - 21 september 2022

Lees meer

Vakbeurs Foodspecialiteiten 2022

26 september 2022 - 27 september 2022

Lees meer

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea