Bedrijfsinformatie

Uit dit dossier
Spritz-Sorbetto van Babbi

Spritz-Sorbetto van Babbi

Het is volop winter. Veel mensen reizen af naar de Alpen voor de wintersport. Om te skiën of snowboarden, maar natuurlijk ook voor de après-ski. Een populair drankje op de pistes is Aperol Spitz. Met de Spritz-sorbetto maakt Babbi het mogelijk om de sfeer van de wintersport naar de ijssalon te halen. Dit ijs-aperitief is de perfecte oplossing...

Maak uw Kerstaanbiedingen persoonlijk, modern en klassiek!

Maak uw Kerstaanbiedingen persoonlijk, modern en klassiek!

IJswinkel biedt dit jaar weer vele nieuwe vormen aan om een uniek en eigen kerstdessert te maken! U kunt het aanbod bekijken op de site IJswinkel.nl. Personaliseer je ijstaart of je eigen ijssmaak! Deze mallen geven jou de mogelijkheid je eigen letters, iconen en cijfers te kiezen. Je kan deze opvullen met één van onze vele coatings.  ...

Vakblad IJs! – editie 51
Vakblad IJs! – editie 51

Met onder andere IJssalon Lo Solé, Variëren met variegato en De mogelijkheden van stracciatella.

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2020
Hygiënespecial 2020

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

AgriFoodInnovation Event

25 november 2020 - 26 november 2020

Lees meer

Horecava 2021

11 januari 2021 - 14 januari 2021

Lees meer

Open Huis Bakeplus

1 maart 2021

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea