Bedrijfsinformatie
Uit dit dossier
3 tips voor een verfrissende zomer
Ondanks het feit dat het weer in Nederland af en toe wisselvallig kan zijn, merken we wel dat de zomers natuurlijk steeds warmer worden en we ook mogen genieten van steeds langere dagen. Het grote voordeel hieraan is, is dat we natuurlijk ook prima in eigen land op vakantie kunnen. Ben jij één van de velen die besluit om de vakantie lekker in eigen...
Bij IJssalon Di Fiorentina in Heiloo is het ook in december druk
Veel ijssalons sluiten volgens traditie de deuren in de wintermaanden. Nergens voor nodig, want ook in de winter kun je als ijssalon succes boeken. Laan Heiloo inspireert ondernemers om ook bij koude temperaturen publiek naar de ijssalon trekken.
Hoe kun je besparen op je vaste lasten?
In de huidige tijd waarin de inflatie tot een absoluut record stijgt, is het voor steeds meer mensen lastig om het hoofd boven water te kunnen houden. Niet alleen worden de dagelijkse boodschappen duurder, maar stijgen ook alle andere kosten mee. De lonen daarentegen blijven vaak gelijk of stijgen met enkele procenten. Kortom, een flinke uitdaging dus!...
Summer time = Sorbet time: Andros Chef Mango Frambozen Sorbet
In dit recept combineren we twee overheerlijke fruit purees van het Franse Andros Chef en wel de Mango Alphonso en de Frambozenpuree tot één fantastisch ogende creatie die zeker zal opvallen in je vitrine
Amarenen: Yoghurt Amarenen Cherry Ronno; Amaretto met Amarenen
Je hebt Amarenen en Amarenen! De Variegato Gourmet Amarena Con Pezzi van Montebianco zit boordevol (hele) kersen. En dat proef je. Amarenen is een specialiteit uit Bologna in de Italiaanse regio Emilia-Romagna.