Bedrijfsinformatie

Uit dit dossier
IJs: de trends van dit moment

IJs: de trends van dit moment

De ontwikkelingen in ijsland volgen elkaar snel op. Consumenten bestellen steeds vaker ijs in de ijssalon voor een complete smaakervaring. Het gaat niet alleen meer om de smaak, maar ook om de beleving die eromheen zit, de presentatie. Het totaalplaatje is cruciaal voor verkoop. We zetten de belangrijkste trends van dit moment voor je op een rijtje.

Frigomat GX: IJsbereiding met een ultieme versbeleving

Frigomat GX: IJsbereiding met een ultieme versbeleving

Bij ambachtelijke ijsbereiding zijn naast smaak en kwaliteit van het ijs, presentatie en beleving belangrijke elementen die beïnvloeden hoe ‘vers’ wordt gepercipieerd door consumenten. Meestal vindt de bereiding van ambachtelijk ijs helaas buiten het zicht van de gast plaats. Het Frigomat GX concept van Frozen Brothers brengt kwaliteit, versheid, presentatie...

Maak je ijsjes duurzaam!

Maak je ijsjes duurzaam!

Verduurzamen, we horen het overal om ons heen. Nu zit je misschien in je ijssalon en denk je: ‘verduurzamen, maar hoe dan? Ik kan toch moeilijk de vriezers uitzetten?’ Een ijssalon verduurzamen heeft zeker zo zijn uitdagingen, maar ook elke kleine stap daarin is een stap vooruit. Bovendien is het vaak niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor...

Slob Koudetechniek verder onder de vleugels van Veenhuizen Groep

Slob Koudetechniek verder onder de vleugels van Veenhuizen Groep

Slob Koudetechniek is met 69 jaar expertise dé betrouwbare en logische partij voor wie producten wil vriezen of koelen of klimaatbeheersing voor thuis zoekt. Aan het roer van dit familiebedrijf staat Wouter Slob (62). Een vakman in hart en nieren die altijd het beste voor zijn klanten wil. Nu én in de toekomst. En juist met het oog op die toekomst heeft...

Workshops door internationale toppatissiers

Workshops door internationale toppatissiers

IJswinkel.nl is een ijsgespecialiseerde groothandel, waar ook patissiers terecht kunnen, bijvoorbeeld voor de fruitpuree van Andros en chocolade van Icam. In plaats van een traditionele open dag, organiseerde het bedrijf 11 februari een patisserie evenement met verschillende workshops. Uniek voor een ijsgespecialiseerde groothandel. “Dit past...

Vakblad IJs! – editie 51
Vakblad IJs! – editie 51

Met onder andere IJssalon Lo Solé, Variëren met variegato en De mogelijkheden van stracciatella.

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2020
Hygiënespecial 2020

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

AgriFoodInnovation Event

25 november 2020 - 26 november 2020

Lees meer

Horecava 2021

11 januari 2021 - 14 januari 2021

Lees meer

Open Huis Bakeplus

1 maart 2021

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea