Bakkersvak
Uit dit dossier
IJs-Vak volwaardig deel van Bakkersvak
De ijssector is groeiende. Steeds meer bedrijven binnen het bakkersambacht richten zich ook op ijs. In de toekomst wordt het steeds belangrijker om samen te werken. En door vakbeurs IJs-Vak te onderscheiden, worden de eerste stappen richting die samenwerking gezet.
Het Praktijklokaal biedt handvatten voor duurzaam ondernemen, gezonde voeding en winkelbeleving
Nieuw op Bakkersvak is Het Praktijklokaal. Hier kunnen bezoekers terecht voor praktische handvaten en verhalen uit het werkveld rondom actuele uitdagingen in de bakkerijsector. De organisatie van Bakkersvak gaat samen met experts uit het vakgebied de uitdaging aan om grote onderwerpen klein en behapbaar te maken.
Vipam partner van Dutch Pastry Team
Vipam International BV is vanaf 1 maart 2020 officieel partner van het Dutch Pastry Team. Deze samenwerking is voor minimaal drie jaar. Op Bakkersvak geven leden van het Dutch pastry Team verschillende demonstraties met verschillende producten van Vipam.
Intentieverklaring onderstreept gewenste komst Sectorhuis IJs
De komst van het Sectorhuis IJs is zo goed als rond. De branchepartijen, die hierin gaan samenwerken, tekenen op 2 maart op Bakkersvak/IJs-Vak een intentieverklaring. In dit document spreken de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum, het Gilde van SVH Meesterijsbereiders en het IJscentrum uit een sectorhuis te willen vormen om intensief samen op te trekken...
Valmar Nederland introduceert drie nieuwe Ifi producten op Bakkersvak
Op Bakkersvak en IJs-Vak presenteert Valmar Nederland drie nieuwe Ifi producten voor het presenteren van ijs, gebak en patisserie. Namelijk zijn de Pivot, de Milia en de Al Volo.