Apparatuur

Uit dit dossier
Carpigiani vergemakkelijkt ijs-op-stok maken

Carpigiani vergemakkelijkt ijs-op-stok maken

Carpigiani voert wat vernieuwingen in rondom het ijsje op stok, bij het bedrijf Fantastick genoemd. Allereerst maken de harde mallen waarin het ijs wordt geshockfreezed plaats voor siliconenmallen. "Dit maakt het lossen van het ijs uit de mallen gemakkelijker", demonstreert Hans Kennis, directeur van Carpigiani Ambachtelijk in Nederland. Eenvoudiger Innovatief...

Vakblad IJs! – editie 49
Vakblad IJs! – editie 49

Met onder andere Johnny´s Gelato, IJsbereiden in restaurantkeuken, Laan Heiloo en Veenhuizen Groep.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Eindhoven Airport

2 april 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Geertruidenberg

14 mei 2020

Lees meer

Cursus allergenen management Beveren, België

26 mei 2020

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea