Nieuw elan

1 maart 2022 Michelle de Koning

Het ziet er hoopvol uit. Het enorme aantal besmettingen leidt niet tot meer druk op de zorg en zojuist is aangekondigd dat vrijwel alle coronamaatregelen worden opgeheven. Daarbij gaat het nieuwe kabinet veel investeren de komende periode. Gelukkig maar want er zijn – zeker onder ondernemers – veel zorgen over onder meer de stijgende energie- en grondstoffenprijzen en het tekort aan medewerkers in allerlei sectoren. Punten waar het kabinet nog antwoorden op moet formuleren. Met nieuw elan graag, zoals ons beloofd is, want daar heb ik zin in.

Nieuw elan in Den Haag, in de hele samenleving en met frisse zin een mooi voorjaar in. Om te beginnen met Sigep. Vooralsnog staat het evenement voor half maart gepland en ik hoop dat dat zo blijft. Ik heb zin om op pad te gaan, om mensen te zien en vooral om geïnspireerd te worden. Dat is toch wat beurzen – en wedstrijden – doen. Lekker op zoek naar nieuwe smaken, ontwikkelingen op het gebied van ingrediënten en innovaties bij machines en vitrines. Ik hoop jullie in Rimini te treffen maar voor iedereen die er niet bij kan zijn vertellen we er in het volgende nummer alles over.

Tot slot richt ik me tot Leon Kees. In dit nummer staat zijn laatste column. Vanuit het vakblad wil ik hem hartelijk bedanken voor alle jaren dat hij zijn ervaringen en inzichten heeft gedeeld. Veel succes in je nieuwe rol Leon!
(En omdat deze kijk vanuit de praktijk onmisbaar is, zijn we op zoek naar een nieuwe columnist. Heb je interesse? Neem contact op!)

Michelle de Koning
info@vakbladijs.nl

Geen nieuws van Vakblad IJs meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?