Vakbeurs Bakkersvak breidt in 2018 uit met IJs

Bakkersvak (50a)

Vakbeurs Bakkersvak breidt het beursprofiel per direct uit met het segment ‘IJs’. Daarmee wordt het aanbod van de beurs met 20 procent vergroot. Prominente marktspelers als Carpigiani Ambachtelijk Benelux, Ice Concepts Benelux, Bakeplus, Laan Heiloo en Dawn Foods Benelux hebben zich al ingeschreven als exposant. In samenwerking met Carpigiani Ambachtelijk Benelux worden de voorrondes van de Gelato World Tour voor Nederlandse ijsbereiders ook op Bakkersvak gehouden.

De plek voor ambachtelijke ijsbereiders

De ijsuitbreiding is een logische stap in de ontwikkeling van Bakkersvak. Uit de bezoekersstatistieken blijkt dat veel ambachtelijke ijsbereiders hun weg naar Bakkersvak al weten te vinden. Nu het segment ‘IJs’ ook daadwerkelijk onderdeel uit maakt van het beursprofiel, zal dit aantal nog meer toenemen. De grenzen tussen brood & banket, chocolade en ijs vervagen steeds meer.

Nieuwe, centraal gelegen locatie

In 2018 vindt de zevende editie van Bakkersvak plaats op 4 en 5 maart. Na zes edities in het Autotron in Rosmalen wordt Bakkersvak in 2018 georganiseerd in Evenementenhal Gorinchem waar de nationale ambachtelijke bakkerijbeurs in een nieuw jasje wordt gepresenteerd. Zo vindt de beurs plaats in één hal met meer ruimte en overzicht. Daarnaast ligt Gorinchem centraal in het land en is de locatie van Evenementenhal (direct aan de A15) eenvoudig te bereiken.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Ben & Jerry’s organiseert Free Cone Day

Ben & Jerry’s organiseert Free Cone Day

Free Cone Day van Ben & Jerry’s keert terug. Op maandag 3 april deelt het ijsmerk in de Ben & Jerry’s Scoop Shop in de Witte de Withstraat in Rotterdam van 14:00 tot 2

De eetbare ijslepels van Ecopoon

De eetbare ijslepels van Ecopoon

Ecopoon lanceert dit voorjaar een nieuwe eetbare lepel. De Glacette is speciaal ontwikkeld voor desserts en ijssalons. Onlangs haalde de Belgische producent van eetbare en ecologische lepels meer dan een half miljoen euro op voor verdere uitbreiding.

Zo werkt alcohol in je ijs

Zo werkt alcohol in je ijs

Steeds meer ijsbereiders zijn benieuwd naar de mogelijkheden om alcohol in het ijs te verwerken. Wat is het effect en hoe zorg je voor balans in je receptuur? Dat vergt ‘puzzelwerk’. Houd je hoofd daarom helder als je met alcohol in ijs aan de slag gaat.