Hartig ijs

Vakblad IJs_Babbi

Het klinkt misschien wat vreemd, maar het smaakt heerlijk: verbaas je klanten met hartig ijs zoals met Grana Padano, met olijven of met zalm. Gecombineerd met focaccia, sneetjes brood of chips, schotel je je klanten iets totaal nieuws voor. Strooi er de gekarameliseerde Vijgen-variegato en je levert helemaal een topijsje af voor je klanten.

Hartig ijs is de perfecte oplossing om iets nieuws toe te voegen aan je ambachtelijk ijssalon. Je klanten willen daarna niet meer zonder. Babbi raad de Babbi Gourmet Mix aan: een complete basis die, met alleen de toevoeging van water of melk, de hartige ingrediënten verandert in romig ambachtelijk ijs en die de onweerstaanbare kwaliteit van de producten naar boven brengt.

  • IJs met Grana Padano
  • 510g Babbi Gourmet Mix
  • 180g Grana Padano
  • 310g Water

Bereiding

Rasp de Grana Padano en meng het samen met de Babbi Gourmet Mix. Met warm water (65°C)bevochtigen en 15 minuten laten rusten. Het mengsel dan crèmig maken.

Decoreer je ijs met de variegato gekarameliseerde vijgen.

Meer weten over de producten van Babbi en hoe je ze kunt bestellen? Ga dan naar de website van Vipam. Of neem contact op met Vipam International.

Lees ook
Nieuw hoofdkantoor voor Felchlin Zwitserland

Nieuw hoofdkantoor voor Felchlin Zwitserland

Na meer dan 100 jaar, werd in januari 2019 het hoofdkantoor van Max Felchlin AG met de productieruimten en de kantoorfaciliteiten samengevoegd in Ibach-Schwyz. Op deze manier is er een centrale faciliteit ontstaan, waar ruimte is voor zowel medewerkers van productie evenals kantoor, maar waar ook klanten en leveranciers samen komen.

Arthur Tuytel en Vipam geven masterclass

Arthur Tuytel en Vipam geven masterclass

Arthur Tuytel liet tijdens Bakkersvak 2019 op de stand van Vipam de bezoekers zien hoe ze de mooiste patisserie kunnen maken. Voor wie meer wilde bood Vipam de mogelijkheid om een masterclass te volgen op het gebied van bonbons, truffels, dessertgebak en tartelettes.

Chocola, likeur en ijs op Bakkersvak

Chocola, likeur en ijs op Bakkersvak

Bakkersvak ging 10 maart van start in de evenementenhal Gorinchem. Drie dagen boordevol inspiratie, de laatste trends en innovaties, demonstraties en presentaties. Vipam presenteert op Bakkersvak ijs, chocolade en patisserie. Arthur Tuytel, lid van het Nederlands patisserieteam, is aanwezig in de stand en laat de bezoekers zien hoe ze de mooiste patisserie...