Hartig ijs

Vakblad IJs_Babbi

Het klinkt misschien wat vreemd, maar het smaakt heerlijk: verbaas je klanten met hartig ijs zoals met Grana Padano, met olijven of met zalm. Gecombineerd met focaccia, sneetjes brood of chips, schotel je je klanten iets totaal nieuws voor. Strooi er de gekarameliseerde Vijgen-variegato en je levert helemaal een topijsje af voor je klanten.

Hartig ijs is de perfecte oplossing om iets nieuws toe te voegen aan je ambachtelijk ijssalon. Je klanten willen daarna niet meer zonder. Babbi raad de Babbi Gourmet Mix aan: een complete basis die, met alleen de toevoeging van water of melk, de hartige ingrediënten verandert in romig ambachtelijk ijs en die de onweerstaanbare kwaliteit van de producten naar boven brengt.

  • IJs met Grana Padano
  • 510g Babbi Gourmet Mix
  • 180g Grana Padano
  • 310g Water

Bereiding

Rasp de Grana Padano en meng het samen met de Babbi Gourmet Mix. Met warm water (65°C)bevochtigen en 15 minuten laten rusten. Het mengsel dan crèmig maken.

Decoreer je ijs met de variegato gekarameliseerde vijgen.

Meer weten over de producten van Babbi en hoe je ze kunt bestellen? Ga dan naar de website van Vipam. Of neem contact op met Vipam International.

Lees ook
Alles over Bakkersvak in derde Bakkersvak Journaal

Alles over Bakkersvak in derde Bakkersvak Journaal

Bakkersvak en Bakkers in bedrijf brengen in aanloop naar Bakkersvak 2019 samen het Bakkersvak Journaal uit met daarin alle nieuwtjes rondom de vakbeurs. De derde editie staat nu online. In deze editie leest u over de nieuwe smaken van Vipam, de Gouden IJsspatel, het ijs van LaVenezia en de Dutch Pastry Awards. Inspiratie van Vipam Op Bakkersvak inspireert...

Vipam presenteert het VipMagazine voor het najaar

Vipam presenteert het VipMagazine voor het najaar

Trends, inspiratie en heerlijke producten; alles samengevat in een VipMagazine voor het najaar. Maar liefst 52 pagina's met uw exclusieve grondstoffen en decoratie voor Herfst, Sinterklaas, Halloween, Kerst en Winter. In dit magazine staan producten met recepturen van Arthur Tuytel en prachtige beelden waar u als vakman inspiratie van krijgt. Het magazine...

Gezond ijs; dé trend van 2018

Gezond ijs; dé trend van 2018

Je ziet het steeds meer: consumenten willen genieten en een verantwoorde keuze maken. En ze hebben nog liever dat deze twee samengaan. Zoals het geval is bij het Healthy ijs van Babbi. Lactosevrij en heerlijk van smaak. Bied je klanten een healthy etalage aan die bij deze tijd hoort.  Zo kunnen ook klanten die intolerant zijn voor lactose of die graag...