Slob Koudetechniek verder onder de vleugels van Veenhuizen Groep

Wouter Slob, foto Patrick Siemons

Slob Koudetechniek is met 69 jaar expertise dé betrouwbare en logische partij voor wie producten wil vriezen of koelen of klimaatbeheersing voor thuis zoekt. Aan het roer van dit familiebedrijf staat Wouter Slob (62). Een vakman in hart en nieren die altijd het beste voor zijn klanten wil. Nu én in de toekomst. En juist met het oog op die toekomst heeft Slob recent zijn handtekening gezet onder de overname door de Veenhuizen Groep.

“Met deze overname kunnen mijn klanten ook op de langere termijn rekenen op onze welbekende service”, zegt Wouter Slob. “Op mijn leeftijd is dat een prettig idee.”

Dezelfde genen
“Veenhuizen en Slob: het is een mooie match. We waren geen onbekenden voor elkaar. In het verleden pakten we al een aantal projecten samen op. Onze genen lijken op elkaar; we hebben service hoog in het vaandel staan, hechten waarde aan een goede en duurzame klantrelatie en we kennen de wensen en behoeftes van de branche. We spreken elkaars taal en die van onze beider klanten.”

Slagkracht
Met de toevoeging van Slob Koudetechniek aan de tak Cool Solutions van de Veenhuizen Groep wordt de slagkracht van Veenhuizen groter dan ooit tevoren. Klanten konden al bij Veenhuizen terecht voor food service solutions, bakery solutions en climate solutions. Met de slimme oplossingen van Slob is de tak Cool Solutions een mooie en complete aanvulling op het totaalaanbod van Veenhuizen.

Vertrouwde service
Voor de klanten van Slob koudetechniek zal de vertrouwde service gecontinueerd kunnen worden. "Het servicepotentieel van Veenhuizen is groter dan dat van Slob", legt Wouter Slob uit. "Simpel gezegd, er zijn meer monteurs beschikbaar om de klant te helpen. Aanspreekpunt ben en blijf ik voorlopig. Onze vertrouwde merken verhuizen natuurlijk gewoon mee."

En die bijna zeventig jaar aan kennis, ervaring en technische know how? “Dat gaan we allemaal delen met de mensen van Veenhuizen. De eerste trainingen om monteurs vertrouwd te maken met onze producten staan al gepland. We gaan samen cursussen volgen en op fabrieksbezoek. Zo brengen we de basiskennis over en leggen we een mooi fundament voor een soepele samenwerking!”

Logo Veenhuizen Groep

Food, Bakery & Cool solutions
Verbindingsweg 9
3781 LR Voorthuizen
0342 - 472410 
www.veenhuizen.nl / www.slobkoudetechniek.nl

Lees ook
Veenhuizen neemt Slob Koudetechniek over

Veenhuizen neemt Slob Koudetechniek over

In de laatste editie van Vakblad IJs! is per abuis een verkeerde advertentie geplaatst op p36. Slob Koudetechniek is echter in oktober overgenomen door de Veenhuizen Groep in Voorthuizen, specialist in warmte- en koudetechnieken.

Fusie Slob Koudetechniek en Vink koeltechniek

Fusie Slob Koudetechniek en Vink koeltechniek

De fusie tussen Slob Koudetechniek en Vink koeltechniek in januari 2018 is tot nu toe succesvol verlopen. Door de huidige samenwerking kunnen klanten beter bediend worden, is er een breder productgamma en is de continuïteit voor de toekomst gewaarborgd. Beide bedrijven zijn al tientallen jaren actief in de markt van koel- en vriestechniek en - zoals...

Prickly pear en hybride en dubbellaagse vitrines op Sigep

Prickly pear en hybride en dubbellaagse vitrines op Sigep

De grootste ijsbeurs van Europa opende van 19 tot 24 januari de deuren in Rimini, Italië. Vakblad ijs! bekeek drie dagen lang de nieuwste trends en ontwikkelingen. Op ijsgebied, maar ook op het terrein van chocolade, patisserie en koffie. Van nieuwe en aangepaste machines tot ‘prickly pear’-ijs. Concludeerden we na onze eerste dag nog dat het nieuws...