Oranje Boven actie van Bakeplus: een compleet oranje-pakket

Bakeplus_Oranjeboven

 

Oranje speelt in Nederland altijd een rol bij feestelijkheden. Of het nou om voetbal gaat, bevrijding of Koningsdag. En daar past natuurlijk een heerlijk ijsje bij: het Oranje Boven ijsje. Met dit pakket maak je dat in een handomdraai.

Helaas worden veel feestelijkheden dit jaar niet groots gevierd, maar Koningsdag en 75 jaar bevrijding zullen op aangepaste wijze zeker nog gevierd worden. En hopelijk vinden er later deze zomer nog wat sportevenementen plaats.* “We willen ijsbereiders daarvoor een passend pakket bieden,” zegt John Brouwers, manager ijs bij Bakeplus, een vooraanstaand totaalleverancier voor bakkers, banketbakkers, patissiers, ijsbereiders en food-bedrijven. “Dit Oranje Boven pakket is een gemakkelijke manier om het oranjegevoel te onderstrepen.”

IJs, koekje en sleeve

Het pakket bestaat uit de receptuur en ingrediënten voor oranje ijs, een koekje en een ‘sleeve’. Het ijs ziet er heel feestelijk uit en smaakt naar koekjes. Er zit sinaasappel variegato in, stukjes Oreo koekjes en Cookiedough chunks orange. Het koekje is een soort wafeltje dat je in het ijs kunt steken, waarop de tekst ‘Oranje boven’ en een kroontje is gedrukt. Ook zit er een oranje ‘sleeve’ bij, een papiertje die je voor de hygiëne om het hoorntje kunt doen en dat past op Ravenna, Elegant, Elisa, Venezia, Maxima ijshoorns, die natuurlijk ook te verkrijgen zijn bij Bakeplus. Ook hier staat ‘Oranje boven’ en een kroontje op, en daaronder de Nederlandse vlag.

“We hebben gekozen voor het thema Oranje Boven zodat je het breed in kunt zetten,” vertelt Brouwers. “Stel dat je nog wat van deze sleeves overhoudt, dan kun je die volgend jaar met Koningsdag weer gebruiken.”

Bril van de ondernemer

De Oranje Boven actie past goed in de werkwijze van Bakeplus. De leverancier begrijpt dat afnemers ondernemers zijn, die bewust keuzes maken uit het gevarieerde aanbod, die hoge kwaliteitswensen hebben en gegarandeerde productveiligheid willen. Bakeplus kijkt altijd door de bril van de ondernemer en let goed op marktontwikkelingen, innovaties en trends.

Bakeplus biedt wel eens vaker thema-ijsjes aan, maar nog niet eerder zo’n compleet pakket. Het bedrijf merkt dat er veel interesse voor de actie is. Op Bakkersvak, de beurs eerder dit jaar in Gorinchem, is het pakket geïntroduceerd en werden direct tientallen pakketten verkocht. Brouwers: “Met een pakket kun je zo’n duizend bolletjes ijs maken, waardoor het pakket zich als het ware zelf terugbetaalt”.

Ontzorgen

“De actie slaat aan omdat het een compleet pakket is,” zegt de manager ijs bij Bakeplus. “Veel mensen zijn op zoek naar iets om in te zetten bij al die evenementen waarbij Oranje een rol speelt. Met dit pakket ontzorgen we ijsbereiders en -salons.” Met dit ijsje krijgt de vitrine een extra oranje tintje.

* Dit artikel is gemaakt aan het begin van de corona-crisis. Uiteraard gaan veel evenementen dit voorjaar en komende zomer niet door, Bakeplus wenst alle ijsbereiders veel sterkte in deze moeilijke tijd. We hopen met z’n allen dat na deze onzekere periode toch nog een mooie zomer mag volgen.

Neem voor meer informatie over het Oranje Boven pakket contact op met Bakeplus.

Bakeplus

Bakeplus Haaften
Hertog Karelweg 19
4175 LS Haaften
0418-59 74 44
info.haaften@bakeplus.nl
www.bakeplus.nl

 

Lees ook
Ananas Kurkuma ijs

Ananas Kurkuma ijs

Een puur recept, met een frisse bite van ananas en een lekkere dosis kurkuma. Maak als ambachtelijke ijsbereider gebruik van pure smaken. IJs met kruiden en specerijen brengen verrassende sensaties, je weet niet wat je proeft! Kurkuma is een van de trendy kruiden van onze smaakmaker John en kon dus niet ontbreken in onze receptenreeks.

Bakeplus verschuift Open Huis naar 2021

Bakeplus verschuift Open Huis naar 2021

Bakeplus heeft vanwege het coronavirus besloten om het Open Huis te verplaatsen naar het voorjaar van 2021. Hoewel evenementen binnen de anderhalvemeter samenleving weer zijn toegestaan, moeten bijeenkomsten met grote groepen mensen worden voorkomen. Daarom verschuift Bakeplus het evenement naar maandag 1 maart 2021.

Witte chocolade en gember ijs met framboos

Witte chocolade en gember ijs met framboos

Gember: you love it or you hate it. Het aantal liefhebbers van gember is de laatste tijd flink gegroeid. Een mooie kans om op in te spelen. Gember is samen met witte chocolade een heel toegankelijke smaak. John Brouwers van Bakeplus voegt met de afwerking van frambozen variegato het frisse zoetje toe. Door de gekonfijte gemberschijven een opvallende...