Oranje Boven actie van Bakeplus: een compleet oranje-pakket

Bakeplus_Oranjeboven

 

Oranje speelt in Nederland altijd een rol bij feestelijkheden. Of het nou om voetbal gaat, bevrijding of Koningsdag. En daar past natuurlijk een heerlijk ijsje bij: het Oranje Boven ijsje. Met dit pakket maak je dat in een handomdraai.

Helaas worden veel feestelijkheden dit jaar niet groots gevierd, maar Koningsdag en 75 jaar bevrijding zullen op aangepaste wijze zeker nog gevierd worden. En hopelijk vinden er later deze zomer nog wat sportevenementen plaats.* “We willen ijsbereiders daarvoor een passend pakket bieden,” zegt John Brouwers, manager ijs bij Bakeplus, een vooraanstaand totaalleverancier voor bakkers, banketbakkers, patissiers, ijsbereiders en food-bedrijven. “Dit Oranje Boven pakket is een gemakkelijke manier om het oranjegevoel te onderstrepen.”

IJs, koekje en sleeve

Het pakket bestaat uit de receptuur en ingrediënten voor oranje ijs, een koekje en een ‘sleeve’. Het ijs ziet er heel feestelijk uit en smaakt naar koekjes. Er zit sinaasappel variegato in, stukjes Oreo koekjes en Cookiedough chunks orange. Het koekje is een soort wafeltje dat je in het ijs kunt steken, waarop de tekst ‘Oranje boven’ en een kroontje is gedrukt. Ook zit er een oranje ‘sleeve’ bij, een papiertje die je voor de hygiëne om het hoorntje kunt doen en dat past op Ravenna, Elegant, Elisa, Venezia, Maxima ijshoorns, die natuurlijk ook te verkrijgen zijn bij Bakeplus. Ook hier staat ‘Oranje boven’ en een kroontje op, en daaronder de Nederlandse vlag.

“We hebben gekozen voor het thema Oranje Boven zodat je het breed in kunt zetten,” vertelt Brouwers. “Stel dat je nog wat van deze sleeves overhoudt, dan kun je die volgend jaar met Koningsdag weer gebruiken.”

Bril van de ondernemer

De Oranje Boven actie past goed in de werkwijze van Bakeplus. De leverancier begrijpt dat afnemers ondernemers zijn, die bewust keuzes maken uit het gevarieerde aanbod, die hoge kwaliteitswensen hebben en gegarandeerde productveiligheid willen. Bakeplus kijkt altijd door de bril van de ondernemer en let goed op marktontwikkelingen, innovaties en trends.

Bakeplus biedt wel eens vaker thema-ijsjes aan, maar nog niet eerder zo’n compleet pakket. Het bedrijf merkt dat er veel interesse voor de actie is. Op Bakkersvak, de beurs eerder dit jaar in Gorinchem, is het pakket geïntroduceerd en werden direct tientallen pakketten verkocht. Brouwers: “Met een pakket kun je zo’n duizend bolletjes ijs maken, waardoor het pakket zich als het ware zelf terugbetaalt”.

Ontzorgen

“De actie slaat aan omdat het een compleet pakket is,” zegt de manager ijs bij Bakeplus. “Veel mensen zijn op zoek naar iets om in te zetten bij al die evenementen waarbij Oranje een rol speelt. Met dit pakket ontzorgen we ijsbereiders en -salons.” Met dit ijsje krijgt de vitrine een extra oranje tintje.

* Dit artikel is gemaakt aan het begin van de corona-crisis. Uiteraard gaan veel evenementen dit voorjaar en komende zomer niet door, Bakeplus wenst alle ijsbereiders veel sterkte in deze moeilijke tijd. We hopen met z’n allen dat na deze onzekere periode toch nog een mooie zomer mag volgen.

Neem voor meer informatie over het Oranje Boven pakket contact op met Bakeplus.

Bakeplus

Bakeplus Haaften
Hertog Karelweg 19
4175 LS Haaften
0418-59 74 44
info.haaften@bakeplus.nl
www.bakeplus.nl

 

Lees ook
Bakeplus presenteert podcast over horeca in de Efteling

Bakeplus presenteert podcast over horeca in de Efteling

In samenwerking met Smaakmakers heeft Bakeplus een podcast opgenomen over de werkwijze van de horeca in de Efteling. De podcast, die bestaat uit twee delen, is te beluisteren op de website van Bakeplus.

Bakeplus komt naar je toe!

Bakeplus komt naar je toe!

Het zijn rare (corona)tijden. Heb je het beursbezoek en het ontdekken van nieuwe ijsnoviteiten dit voorjaar ook zo gemist? Geen nood! Bij Bakeplus draaien we dit jaar de rollen om: onze accountmanager komt naar jouw ijssalon toe en laat jou onze nieuwste ijssmaken van 2021 proeven.

Sinaasappel Kaneelijs met chocolademelk

Sinaasappel Kaneelijs met chocolademelk

Hygge (spreek uit als ‘Huuge’) is overgewaaid uit Denemarken en draait om de kleine dingen die je hart laten zingen. In Nederland herkennen we hygge aan de gezelligheid van vroeg de gordijnen dicht en de kaarsen aan, op de bank met een dekentje en warme chocolademelk.