Open House PreGel Benelux

pregel

Op maandag 10 februari organiseert PreGel Benelux haar jaarlijks terugkerende Open House. PreGel is een Italiaans familiebedrijf dat vandaag de dag uitgegroeid is tot wereldleider op het gebied van ingrediënten voor ijs en patisserie. Verspreid over de hele wereld heeft het bedrijf meer dan 20 filialen en 25 International Training Centers.

Tijdens de Open House worden onder andere de noviteiten gepresenteerd die op de Sigep beurs in Rimini getoond zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid om kennis te maken met het International Training Center, ook wel ITC genoemd, waar trainingen op het gebied van gelato en patisserie gegeven worden. Verder staat deze dag in het teken van een hapje en een drankje en het leren kennen van PreGel Benelux in een meer informele en relaxte setting. Ook is het voor klanten dé gelegenheid om elkaar te leren kennen en ervaringen te delen. De Open House is van 10:00 tot 17:00 uur en vindt plaats op locatie bij PreGel Benelux te Geldrop.

Aanmelden? Dat kan door een mailtje te sturen naar info@pregel.nl. Vermeld hierbij de naam van het bedrijf en het aantal personen en PreGel Benelux heet u graag van harte welkom tijdens haar Open House!

PreGel Pregel_1

 

Lees ook
‘Experimenteer eens met eigen wafels of koekjes’

‘Experimenteer eens met eigen wafels of koekjes’

Meester Patissier Hidde de Brabander werkt bij het IJscentrum en doet niets liever dan verschillende disciplines combineren. Niet gek dus dat hij de ‘transportmiddelen’ van ijs eens onder de loep neemt. “Netto gezien is het namelijk zo’n 10 tot soms wel 50 procent van je hapje. Experimenteer daarom eens en maak daarmee je ijsje exclusiever, bijzonderder...

Cursus vegan ijs bij IJscentrum

Cursus vegan ijs bij IJscentrum

Plantaardig eten raakt steeds meer in trek. Daar wil je als ijsbereider natuurlijk graag op inspelen. Docent Bas van Haaren beantwoordt al je vragen over dit onderwerp tijdens de dagcursus Vegan IJs op het IJscentrum in Vlaardingen.

Ananas Kurkuma ijs

Ananas Kurkuma ijs

Een puur recept, met een frisse bite van ananas en een lekkere dosis kurkuma. Maak als ambachtelijke ijsbereider gebruik van pure smaken. IJs met kruiden en specerijen brengen verrassende sensaties, je weet niet wat je proeft! Kurkuma is een van de trendy kruiden van onze smaakmaker John en kon dus niet ontbreken in onze receptenreeks.