Open House PreGel Benelux

pregel

Op maandag 10 februari organiseert PreGel Benelux haar jaarlijks terugkerende Open House. PreGel is een Italiaans familiebedrijf dat vandaag de dag uitgegroeid is tot wereldleider op het gebied van ingrediënten voor ijs en patisserie. Verspreid over de hele wereld heeft het bedrijf meer dan 20 filialen en 25 International Training Centers.

Tijdens de Open House worden onder andere de noviteiten gepresenteerd die op de Sigep beurs in Rimini getoond zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid om kennis te maken met het International Training Center, ook wel ITC genoemd, waar trainingen op het gebied van gelato en patisserie gegeven worden. Verder staat deze dag in het teken van een hapje en een drankje en het leren kennen van PreGel Benelux in een meer informele en relaxte setting. Ook is het voor klanten dé gelegenheid om elkaar te leren kennen en ervaringen te delen. De Open House is van 10:00 tot 17:00 uur en vindt plaats op locatie bij PreGel Benelux te Geldrop.

Aanmelden? Dat kan door een mailtje te sturen naar info@pregel.nl. Vermeld hierbij de naam van het bedrijf en het aantal personen en PreGel Benelux heet u graag van harte welkom tijdens haar Open House!

PreGel Pregel_1

 

Lees ook
Ambachtelijk IJscentrum wijzigt coronaprotocol ijssalons per 1 juni

Ambachtelijk IJscentrum wijzigt coronaprotocol ijssalons per 1 juni

De coronamaatregelen voor de horeca worden vanaf 1 juni versoepeld. Daarom past Vereniging Ambachtelijk IJscentrum het bestaande protocol voor ijssalons aan naar de nieuwe voorwaarden. De basis die er al stond, is hiermee uitgebreid. “Dit protocol staat als een huis”, stelt voorzitter Teun Loonen namens de branchevereniging.

Showstukken afgestudeerde patissiers in etalage van Patisserie De Rouw

Showstukken afgestudeerde patissiers in etalage van Patisserie De Rouw

Vanwege de coronamaatregelen ging de eindpresentatie van de afgestudeerde patissiers van het Summa College in Eindhoven niet door. Dankzij Arthur en Doris de Rouw zijn de showstukken van vijf van deze eindexamenstudenten toch te bewonderen. In de etalage van patisserie De Rouw staan de chocolade showstukken waar de vijf studenten maanden mee bezig zijn...

Witte chocolade en gember ijs met framboos

Witte chocolade en gember ijs met framboos

Gember: you love it or you hate it. Het aantal liefhebbers van gember is de laatste tijd flink gegroeid. Een mooie kans om op in te spelen. Gember is samen met witte chocolade een heel toegankelijke smaak. John Brouwers van Bakeplus voegt met de afwerking van frambozen variegato het frisse zoetje toe. Door de gekonfijte gemberschijven een opvallende...