Open House PreGel Benelux

Pregel open huis

Op maandag 10 februari organiseert PreGel Benelux haar jaarlijks terugkerende Open House. PreGel is een Italiaans familiebedrijf dat vandaag de dag uitgegroeid is tot wereldleider op het gebied van ingrediënten voor ijs en patisserie. Verspreid over de hele wereld heeft het bedrijf meer dan 20 filialen en 25 International Training Centers.

Tijdens de Open House worden onder andere de noviteiten gepresenteerd die op de Sigep beurs in Rimini getoond zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid om kennis te maken met het International Training Center, ook wel ITC genoemd, waar trainingen op het gebied van gelato en patisserie gegeven worden. Verder staat deze dag in het teken van een hapje en een drankje en het leren kennen van PreGel Benelux in een meer informele en relaxte setting. Ook is het voor klanten ook dé gelegenheid om elkaar te leren kennen en ervaringen te delen. De Open House is van 10:00 tot 17:00 uur en vindt plaats op locatie bij PreGel Benelux te Geldrop.

Aanmelden? Dat kan door een mailtje te sturen naar info@pregel.nl. Vermeld hierbij de naam van het bedrijf en het aantal personen en PreGel Benelux heet u graag van harte welkom tijdens haar Open House!

Lees ook
Vader en dochter winnen Dobla Pastry Battle 2020

Vader en dochter winnen Dobla Pastry Battle 2020

Vader en dochter Klaassens van Restaurant Pure C** wonnen op de laatste dag van de Horecava de Dobla Pastry Battle 2020. Zij lieten vijf andere teams achter zich in deze patisseriewedstrijd voor banket- en chocoladeprofessionals.

Copy Pastry - Jurgen Koens

Copy Pastry - Jurgen Koens

“Dit boek is een allemansvriend: de hobbykok of -bakker kan zijn niveau opkrikken en de vakman kan zich laten inspireren”, aldus Jurgen Koen in het voorwoord van Copy Pastry. Met dit boek wil hij laten zien dat je met de basics onder de knie, de meest uiteenlopende en verrassende combinaties kunt maken. Dan kun je gaan kopiëren. Niet letterlijk natuurlijk,...

Houwers Groep trekt door het land met Hygiënecode IJs

Houwers Groep trekt door het land met Hygiënecode IJs

De nieuwe Hygiënecode voor de ambachtelijke ijsbereiding wordt 1 maart 2020 van kracht. Om ondernemers bij te spijkeren over deze nieuwe hygiënecode, organiseren de inspecteurs van Houwers Groep open trainingen door het hele land. De nieuwe Hygiënecode, die vanaf week 51 beschikbaar komt, is aangepast aan de vernieuwde wetgeving. Daarnaast bevat...