Open House PreGel Benelux

pregel

Op maandag 10 februari organiseert PreGel Benelux haar jaarlijks terugkerende Open House. PreGel is een Italiaans familiebedrijf dat vandaag de dag uitgegroeid is tot wereldleider op het gebied van ingrediënten voor ijs en patisserie. Verspreid over de hele wereld heeft het bedrijf meer dan 20 filialen en 25 International Training Centers.

Tijdens de Open House worden onder andere de noviteiten gepresenteerd die op de Sigep beurs in Rimini getoond zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid om kennis te maken met het International Training Center, ook wel ITC genoemd, waar trainingen op het gebied van gelato en patisserie gegeven worden. Verder staat deze dag in het teken van een hapje en een drankje en het leren kennen van PreGel Benelux in een meer informele en relaxte setting. Ook is het voor klanten dé gelegenheid om elkaar te leren kennen en ervaringen te delen. De Open House is van 10:00 tot 17:00 uur en vindt plaats op locatie bij PreGel Benelux te Geldrop.

Aanmelden? Dat kan door een mailtje te sturen naar info@pregel.nl. Vermeld hierbij de naam van het bedrijf en het aantal personen en PreGel Benelux heet u graag van harte welkom tijdens haar Open House!

PreGel Pregel_1

 

Lees ook
Ambachtelijk IJscentrum: "Neem de regels serieus en denk na over sluiting"

Ambachtelijk IJscentrum: "Neem de regels serieus en denk na over sluiting"

Eerder gaf de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum het advies om ijssalons alléén open te houden voor afhaal en/of bezorging, als zij zich volledig kunnen houden aan de richtlijnen van het RIVM. Dit advies blijft maar: “Neem de regels serieus en geef in geen enkele situatie je eigen interpretatie aan de huidige richtlijnen. Gezien de kritieke situatie...

Hefe van Haag lanceert natuurlijke suikervervanger EQu

Hefe van Haag lanceert natuurlijke suikervervanger EQu

Bakkerij- en ijsgrondstoffen groothandel Hefe van Haag presenteerde op de huisbeurs voor ijsbereiders, de ‘Gelato Days’, het product EQu. Dit poederproduct is een puur natuurlijke suikervervanger en voldoet volledig aan de nieuwe EU-doelstellingen om suiker in bijvoorbeeld schepijs met minimaal 30 procent te reduceren.

Meer verdieping dankzij het meesterschap

Meer verdieping dankzij het meesterschap

IJs zit in het DNA van banketbakkerszoon Piet Tamminga. Sinds voorjaar 2019 mag hij zich SVH Meesterijsbereider noemen. In Puur Tamminga in Veenendaal combineert hij de verkoop van ijs met pastisserie en chocolade. Duurzaamheid is daarbij de rode draad. De meestertitel geeft hem vleugels. “Ik ben nog meer met het vak bezig.”