iba 2018: oneindig uniek!

IBA 2015, Messegelände München, Hallenübersicht, Halle B4, WP Bakery Group

Meer dan 1300 exposanten van over de hele wereld en meer dan 77.000 bezoekers vanuit 167 landen. Tijdens iba, de leidende vakbeurs, komt de gehele bakkerij-, banketbakkerij- en snackindustrie samen in een universum van mogelijkheden. Beleef een feest voor de zintuigen, een plek voor innovaties en een kosmos welke uw succes zal garanderen! iba 2018 wordt georganiseerd van 15 t/m 20 september in München.

 • Er zijn ontelbaar veel redenen waarom u iba niet zou mogen missen, waaronder:
 • Ontdek en beleef innovaties live in actie. Want wanneer het op noviteiten aankomt kijkt de wereld uit naar deze beurs die iedere 3 jaar plaatsvindt.
 • Krijg een uniek overzicht van de markt. Iedereen die echt wil zien en goed geïnformeerd wil blijven komt naar München voor iba.
 • Profiteer van de huidige en toekomstige trends. De ‘iba Speakers Corner’ in hal A1 beleeft haar première met de focus op ruwe materialen, digitaliseren, slimme productie trajecten, contactloos betalen en nieuwe wettelijke voorschriften.
 • Bezoek internationale bakkerijen op de beurs. Want alleen tijdens iba kunt u succesvolle internationale bakkerijen op één plek bezoeken.
 • Vind nieuwe ideeën voor de catering markt. Want buiten de deur eten blijft van kracht.
 • Bekijk ’s wereld beste bakkers van dichtbij tijdens de iba-UIBC-CUP, met 12 deelnemers waaronder deelnemers uit Japan, Noorwegen, Duitsland en Nederland.
 • Vind gewenste producten en exposanten eenvoudig op de ‘Marketplace’ van iba, een digitale op maat gemaakte service voor bezoekers (marktplatz.iba.de/en/exhibitors ). Hier vindt u onder andere alle exposanten en hun producten en kunt u uw bezoek van te voren plannen.
 • Bezoek bakkerijen tijdens een bakkerijtour. Onder begeleiding van een gids heeft u de mogelijkheid een aantal bakkerijen in en rond München te bezoeken.
 • Ontwikkel en bereid uw netwerk uit en geniet van een memorabele avond in een ontspannen sfeer in de exclusieve iba.OKTOBERFEST tent, welke direct op het beursterrein naast hal A6 te vinden is.
 • Zo zijn er oneindig veel zakelijke mogelijkheden en evenveel gesprekken waar u profijt van kunt hebben. Plus de garantie dat u weer enorm geïnspireerd gaat worden.

  Bezoek ook iba, boek nu uw tickets en voorkom dat u ter plaatse in de rij moet staan om tickets aan te schaffen: https://iba.ticketing.ghm.de/vrvisitor/(S(qtn2k1sp5haxaravzfdbgrzv))/default.aspx

  Meer informatie over de beurs en de verschillende programma’s vindt u op www.iba.de.

  • Graag tot ziens tijdens iba 2018!
  Lees ook
  De ijsactiviteiten van Bakeplus

  De ijsactiviteiten van Bakeplus

  Op Bakkersvak trapte Bakeplus het ijsseizoen van 2019 af. Met twee nieuwe ijsbereiders, 32 nieuwe recepten en drie nieuwe smaken is de grondstoffen leverancier er klaar voor. Door de overname van Gelato+ per 1 januari 2019 is het team van Bakeplus uitgebreid met ijsbereiders Giuseppe Pistone en Hans van der Maas. "Een prachtige...

  Chocola, likeur en ijs op Bakkersvak

  Chocola, likeur en ijs op Bakkersvak

  Bakkersvak ging 10 maart van start in de evenementenhal Gorinchem. Drie dagen boordevol inspiratie, de laatste trends en innovaties, demonstraties en presentaties. Vipam presenteert op Bakkersvak ijs, chocolade en patisserie. Arthur Tuytel, lid van het Nederlands patisserieteam, is aanwezig in de stand en laat de bezoekers zien hoe ze de mooiste patisserie...

  Beko IJs officieel van start met geboortetaart van ijs

  Beko IJs officieel van start met geboortetaart van ijs

  Op vakbeurs Bakkersvak in Gorinchem is zondag het officiële startschot gegeven voor Beko IJs. In de conceptstand van Beko sneed Marquerithe Verheul, directeur van Beko Coöperatie, een geboortetaart van ijs met lichtblauwe muisjes aan. Meesterijsbereider Hans Kennis, nauw betrokken bij de ontwikkeling van het totaalconcept Beko IJs, verraste...