iba 2018: oneindig uniek!

IBA 2015, Messegelände München, Hallenübersicht, Halle B4, WP Bakery Group

Meer dan 1300 exposanten van over de hele wereld en meer dan 77.000 bezoekers vanuit 167 landen. Tijdens iba, de leidende vakbeurs, komt de gehele bakkerij-, banketbakkerij- en snackindustrie samen in een universum van mogelijkheden. Beleef een feest voor de zintuigen, een plek voor innovaties en een kosmos welke uw succes zal garanderen! iba 2018 wordt georganiseerd van 15 t/m 20 september in München.

 • Er zijn ontelbaar veel redenen waarom u iba niet zou mogen missen, waaronder:
 • Ontdek en beleef innovaties live in actie. Want wanneer het op noviteiten aankomt kijkt de wereld uit naar deze beurs die iedere 3 jaar plaatsvindt.
 • Krijg een uniek overzicht van de markt. Iedereen die echt wil zien en goed geïnformeerd wil blijven komt naar München voor iba.
 • Profiteer van de huidige en toekomstige trends. De ‘iba Speakers Corner’ in hal A1 beleeft haar première met de focus op ruwe materialen, digitaliseren, slimme productie trajecten, contactloos betalen en nieuwe wettelijke voorschriften.
 • Bezoek internationale bakkerijen op de beurs. Want alleen tijdens iba kunt u succesvolle internationale bakkerijen op één plek bezoeken.
 • Vind nieuwe ideeën voor de catering markt. Want buiten de deur eten blijft van kracht.
 • Bekijk ’s wereld beste bakkers van dichtbij tijdens de iba-UIBC-CUP, met 12 deelnemers waaronder deelnemers uit Japan, Noorwegen, Duitsland en Nederland.
 • Vind gewenste producten en exposanten eenvoudig op de ‘Marketplace’ van iba, een digitale op maat gemaakte service voor bezoekers (marktplatz.iba.de/en/exhibitors ). Hier vindt u onder andere alle exposanten en hun producten en kunt u uw bezoek van te voren plannen.
 • Bezoek bakkerijen tijdens een bakkerijtour. Onder begeleiding van een gids heeft u de mogelijkheid een aantal bakkerijen in en rond München te bezoeken.
 • Ontwikkel en bereid uw netwerk uit en geniet van een memorabele avond in een ontspannen sfeer in de exclusieve iba.OKTOBERFEST tent, welke direct op het beursterrein naast hal A6 te vinden is.
 • Zo zijn er oneindig veel zakelijke mogelijkheden en evenveel gesprekken waar u profijt van kunt hebben. Plus de garantie dat u weer enorm geïnspireerd gaat worden.

  Bezoek ook iba, boek nu uw tickets en voorkom dat u ter plaatse in de rij moet staan om tickets aan te schaffen: https://iba.ticketing.ghm.de/vrvisitor/(S(qtn2k1sp5haxaravzfdbgrzv))/default.aspx

  Meer informatie over de beurs en de verschillende programma’s vindt u op www.iba.de.

  • Graag tot ziens tijdens iba 2018!
  Lees ook
  De ijsstrends in Italië

  De ijsstrends in Italië

  In Italië is het volop zomer. De organisatie van SIGEP, de bekende ijsbeurs in Italië, zet daarom de laatste trends in op een rijtje. Wat gebeurt er op ijsgebied in Rimini?

  Welke landen nemen deel aan de Gelato World Cup 2020?

  Welke landen nemen deel aan de Gelato World Cup 2020?

  In 2020 vindt tijdens Sigep de negende editie van de Coppa del Mondo della Gelateria, de Gelato World Cup, plaats. De organisatie maakte onlangs bekend welke landen deelnemen aan deze editie van de wedstrijd.

  IJsbereiden tijdens een nationale hittegolf

  IJsbereiden tijdens een nationale hittegolf

  Het wordt warm de komende dagen, heel warm. Meteorologen schatten de kans dat het hitterecord van 38,6 graden wordt gebroken steeds hoger in. Maar wat betekent de hitte voor ijsbereiders? Een feest voor de omzet of ligt dat toch een beetje anders?