iba 2018: oneindig uniek!

IBA 2015, Messegelände München, Hallenübersicht, Halle B4, WP Bakery Group

Meer dan 1300 exposanten van over de hele wereld en meer dan 77.000 bezoekers vanuit 167 landen. Tijdens iba, de leidende vakbeurs, komt de gehele bakkerij-, banketbakkerij- en snackindustrie samen in een universum van mogelijkheden. Beleef een feest voor de zintuigen, een plek voor innovaties en een kosmos welke uw succes zal garanderen! iba 2018 wordt georganiseerd van 15 t/m 20 september in München.

 • Er zijn ontelbaar veel redenen waarom u iba niet zou mogen missen, waaronder:
 • Ontdek en beleef innovaties live in actie. Want wanneer het op noviteiten aankomt kijkt de wereld uit naar deze beurs die iedere 3 jaar plaatsvindt.
 • Krijg een uniek overzicht van de markt. Iedereen die echt wil zien en goed geïnformeerd wil blijven komt naar München voor iba.
 • Profiteer van de huidige en toekomstige trends. De ‘iba Speakers Corner’ in hal A1 beleeft haar première met de focus op ruwe materialen, digitaliseren, slimme productie trajecten, contactloos betalen en nieuwe wettelijke voorschriften.
 • Bezoek internationale bakkerijen op de beurs. Want alleen tijdens iba kunt u succesvolle internationale bakkerijen op één plek bezoeken.
 • Vind nieuwe ideeën voor de catering markt. Want buiten de deur eten blijft van kracht.
 • Bekijk ’s wereld beste bakkers van dichtbij tijdens de iba-UIBC-CUP, met 12 deelnemers waaronder deelnemers uit Japan, Noorwegen, Duitsland en Nederland.
 • Vind gewenste producten en exposanten eenvoudig op de ‘Marketplace’ van iba, een digitale op maat gemaakte service voor bezoekers (marktplatz.iba.de/en/exhibitors ). Hier vindt u onder andere alle exposanten en hun producten en kunt u uw bezoek van te voren plannen.
 • Bezoek bakkerijen tijdens een bakkerijtour. Onder begeleiding van een gids heeft u de mogelijkheid een aantal bakkerijen in en rond München te bezoeken.
 • Ontwikkel en bereid uw netwerk uit en geniet van een memorabele avond in een ontspannen sfeer in de exclusieve iba.OKTOBERFEST tent, welke direct op het beursterrein naast hal A6 te vinden is.
 • Zo zijn er oneindig veel zakelijke mogelijkheden en evenveel gesprekken waar u profijt van kunt hebben. Plus de garantie dat u weer enorm geïnspireerd gaat worden.

  Bezoek ook iba, boek nu uw tickets en voorkom dat u ter plaatse in de rij moet staan om tickets aan te schaffen: https://iba.ticketing.ghm.de/vrvisitor/(S(qtn2k1sp5haxaravzfdbgrzv))/default.aspx

  Meer informatie over de beurs en de verschillende programma’s vindt u op www.iba.de.

  • Graag tot ziens tijdens iba 2018!
  Lees ook
  De Gouden IJsspatel op Bakkersvak

  De Gouden IJsspatel op Bakkersvak

  Op Bakkersvak 2019 vindt voor het eerst de IJsVak-wedstrijd de Gouden IJsspatel plaats. Dit gebeurt in samenwerking met het Ambachtelijk IJscentrum. Op dinsdag 12 maart gaan ijsbereiders de strijd met elkaar aan. De presentatie is in handen van tv-presentatrice Mascha de Rooij, onder andere bekend van Omroep MAX. De ambachtelijke ijsbereider kon...

  Stefan Beerens wint de Gelato Festival Challenge

  Stefan Beerens wint de Gelato Festival Challenge

  Stefan Beerens van IJssalon Pavarotti Dolce uit Leidschendam won gisteren, 7 februari,  de Gelato Festival Challenge in Dordrecht. De jury beoordeelde zijn Guilty Pleasure, een combinatie van ijs op basis van witte chocolade, sinaasappel, gezouten caramel en een crunch van pecannoten, als beste. Als kampioen mag Beerens Nederland vertegenwoordigen...

  Het grootste ijsontbijt van Nederland

  Het grootste ijsontbijt van Nederland

  Tijdens de wedstrijd om De Gouden IJsspatel op 12 maart organiseert de wedstrijdcommissie in samenwerking met het Gilde van Meesterijsbereiders het grootste ijsontbijt van Nederland. Iedereen kan aanschuiven om de optimale ijsbeleving te krijgen die tijdens de wedstrijden centraal staat. De wedstrijdsmaak van dit jaar is koffie-roomijs. De strijd...