Gezond ijs; dé trend van 2018

Vakblad IJS!_Babbi Riso

Je ziet het steeds meer: consumenten willen genieten en een verantwoorde keuze maken. En ze hebben nog liever dat deze twee samengaan. Zoals het geval is bij het Healthy ijs van Babbi. Lactosevrij en heerlijk van smaak.

Bied je klanten een healthy etalage aan die bij deze tijd hoort.  Zo kunnen ook klanten die intolerant zijn voor lactose of die graag veganistisch willen eten, genieten van een ijsje. Maar ook als je gewoon een lekker ijsje wilt eten, is deze een aanrader.

Healthy ijs Recept: Rijst-ijs met Gember en Kaneel

  • 1000 gram Natuurlijke Rijst Neutro Babbi
  • 2000 gram Water
  • 15 gram Vers gembersap
  • 8 gram Kaneel in poeder

Bereiding

Meng de ingrediënten met lauw water. 15 minuten laten rusten en vervolgens mantecare.

Babbi biedt RISONATURA: een reeks complete producten op basis van rijst voor het maken van ijs, softijs, semi-freddi met slechts de toevoeging van water. Ook is er SOYALIGHT: een complete basis voor soja-ijs geheel koemelk-vrij.

Meer weten over de producten van Babbi en hoe je ze kunt bestellen? Ga dan naar de website van Vipam. Of neem contact op met Vipam International.

Lees ook
Sigep 2020:  Vers beleven!

Sigep 2020: Vers beleven!

Opvallend op Sigep in het Italiaande Rimini was dit jaar de aandacht voor versbeleving. De consument wil vers beléven, dus zien, horen, ruiken en natuurlijk proeven. Dat zagen we terug in machines die ijsdraaien voor het oog van de klant, koffiebonen die ter plekke gebrand worden en cake met ijs dat klaargemaakt wordt waar je bijstaat.

Beko distributiepartner en Veenhuizen Groep ambassadeur van Babbi

Beko distributiepartner en Veenhuizen Groep ambassadeur van Babbi

Vipam gaat samenwerken met Beko en Veenhuizen Groep. Beko wordt distributiepartner van de producten van Babbi. Veenhuizen Groep wordt ambassadeur van Babbi en gaat de producten gebruiken tijdens demonstraties. Samenwerking met Beko Babbi is een hoogwaardig Italiaans ijsgrondstoffenmerk. Vipam is sinds 2017 exclusief verdeler van deze producten. Door...

Programma Dutch Foodweek bekend

Programma Dutch Foodweek bekend

Het programma van de vijfde editie van Dutch Food Week, voorheen Dutch Agri Food Week, is bekend. Het varieert van een kookwedstrijd voor kinderen tot de Startup Challenge georganiseerd door jong talent én gevestigde ondernemers. Van 5 tot en met 16 oktober krijgt heel Nederland, van stad tot platteland, de kans om meer te leren over lekker, veilig...