GELATISSIMO 2022: succesrecepten voor ijsprofessionals
Coole techniek, hete trends en ideeën om je mond bij af te likken: verheug u op de GELATISSIMO in Stuttgart! Op de grootste vakbeurs voor ambachtelijk geproduceerd consumptie-ijs ten noorden van de Alpen, vindt u van 5 tot 9 februari 2022 alle ingrediënten voor uw succesvolle ijssalon. Met innovaties en een breed aanbod bieden topondernemingen en Hidden Champions u nieuwe mogelijkheden om uw klantenkring te vergroten. U kunt hier met experts uit de branche van gedachten wisselen en uw netwerk uitbreiden. Dit belangrijke ontmoetingspunt voor gelatieri, gastronomen en hotelmanagers biedt u een uitgebreid marktoverzicht en zorgt voor de perfecte start in het ijsseizoen!
Met goed ijs goede zaken doen
Aanraken, proberen en persoonlijk advies; op de GELATISSIMO vindt u alles waardoor uw klanten nog meer zin in ijs hebben: grondstoffen, toppings en wafels, ijsmachines en uitrusting voor uw ijslaboratorium, koeltoonbanken en vitrines, ijskaarten, bekers en toebehoren, en daarnaast winkelbouw en inrichting. Kortom: alle ingrediënten voor uw zakelijk succes.
Laat u inspireren!
Tot het programma van de GELATISSIMO behoren thematische lezingen, workshops en proeverijen. Daarbij komen nog highlights zoals de 4e ijsmakerswedstrijd Grand Prix GELATISSIMO, waarbij de gelatieri hun vakmanschap kunnen bewijzen. Nog veel meer ideeën voor succesvolle aanbiedingen vindt u op de INTERGASTRA, die gelijktijdig met de GELATISSIMO plaatsvindt. Bezoekers van de beurs kunnen op de toonaangevende beurs voor hotelwezen en gastronomie een enorme diversiteit aan levensmiddelproducten, keukentechniek, IT en uitrusting, daarbij nieuw producten op het gebied van dranken en banketbakkerij alsook alles rondom de koffie verwachten.
Meer informatie over de GELATISSIMO vindt u op www.gelatissimo-expo.com
Altijd op de hoogte blijven?
Dossiers
Meer over
Lees ook
SVH Meesterijsbereiders op IJs-Vak: ijsontbijt, workshop en ijsbuffet
De SVH Meesterijsbereiders waren duidelijk aanwezig op IJs-Vak. Ze trapten de beurs af met het ijsontbijt, streden om het beste meesterlijke ijsje, gaven de workshop ‘Desserts maken’ en verzorgden een Meesterlijk IJsbuffet op het IJsVak Gala.
IJs in de media | Februari 2023
De ijssalons gaan weer open, de Belgisch kampioen ijsbereiden en aandacht voor de Gouden Spatel. Wat lazen we de afgelopen maand over de branche? Een greep uit de media.
Inspirerende trends uit de horeca
Op de horecavakbeurs Horecava in Amsterdam, deed Marcel Vermeulen, ambachtelijk ijsbereider en gastdocent bij het IJscentrum, inspiratie op. Wat hem opviel? Vegan is een volwassen trend. Naast het gebruik van regionale producten, is er veel inspiratie voor ijsbereiders te halen uit de keuken van het Midden-Oosten.