Bedrijfsinformatie

Hartig ijs

Het klinkt misschien wat vreemd, maar het smaakt heerlijk: verbaas je klanten met hartig ijs zoals met Grana Padano, met olijven of met zalm. Gecombineerd met focaccia, sneetjes brood of chips, schotel je je klanten iets totaal nieuws voor. Strooi er de gekarameliseerde Vijgen-variegato en je levert helemaal een topijsje af voor je klanten.

Hartig ijs is de perfecte oplossing om iets nieuws toe te voegen aan je ambachtelijk ijssalon. Je klanten willen daarna niet meer zonder. Babbi raad de Babbi Gourmet Mix aan: een complete basis die, met alleen de toevoeging van water of melk, de hartige ingrediënten verandert in romig ambachtelijk ijs en die de onweerstaanbare kwaliteit van de producten naar boven brengt.

IJs met Grana Padano
510g Babbi Gourmet Mix
180g Grana Padano
310g Water

Bereiding

Rasp de Grana Padano en meng het samen met de Babbi Gourmet Mix. Met warm water (65°C)bevochtigen en 15 minuten laten rusten. Het mengsel dan crèmig maken.
Decoreer je ijs met de variegato gekarameliseerde vijgen.

Meer weten over de producten van Babbi en hoe je ze kunt bestellen? Ga dan naar de website van Vipam. Of neem contact op met Vipam International.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *