Het is volop winter. Veel mensen reizen af naar de Alpen voor de wintersport. Om te skiën of snowboarden, maar natuurlijk ook voor de après-ski. Een populair drankje op de pistes is Aperol Spitz.

Met de Spritz-sorbetto maakt Babbi het mogelijk om de sfeer van de wintersport naar de ijssalon te halen. Dit ijs-aperitief is de perfecte oplossing om iets nieuws en fris toe te voegen aan je ambachtelijk ijssalon.

Babbi raad de Happy Hour Mix Babbi aan: een complete basis die eenvoudig te bewerken is en waarmee het mogelijk is, door alleen water toe te voegen, delicate crèmige alcoholhoudende sorbets te maken die geconserveerd worden op de servicetemperatuur van traditioneel ijs.

Recept Spritz-Sorbetto

Ingrediënten:

Bereiding

Meng de sacharose goed met de Babbi Happy Hour Mix, het Sinaasappelsap, de Prosecco en heel warm water toevoegen. Crèmig maken en ondertussen goed koude Aperol toevoegen. Werk eventueel het recept af met Gecarameliseerde Vijgen variegato.

Altijd op de hoogte blijven?