Spritz-Sorbetto van Babbi

Spritz-Sorbetto

Het is volop winter. Veel mensen reizen af naar de Alpen voor de wintersport. Om te skiën of snowboarden, maar natuurlijk ook voor de après-ski. Een populair drankje op de pistes is Aperol Spitz.

Met de Spritz-sorbetto maakt Babbi het mogelijk om de sfeer van de wintersport naar de ijssalon te halen. Dit ijs-aperitief is de perfecte oplossing om iets nieuws en fris toe te voegen aan je ambachtelijk ijssalon.

Babbi raad de Happy Hour Mix Babbi aan: een complete basis die eenvoudig te bewerken is en waarmee het mogelijk is, door alleen water toe te voegen, delicate crèmige alcoholhoudende sorbets te maken die geconserveerd worden op de servicetemperatuur van traditioneel ijs.

Recept Spritz-Sorbetto

Ingrediënten:

Bereiding

Meng de sacharose goed met de Babbi Happy Hour Mix, het Sinaasappelsap, de Prosecco en heel warm water toevoegen. Crèmig maken en ondertussen goed koude Aperol toevoegen. Werk eventueel het recept af met Gecarameliseerde Vijgen variegato.

  • logo Babbi    logo Vipam international
  •      
Lees ook
Alles over Bakkersvak in derde Bakkersvak Journaal

Alles over Bakkersvak in derde Bakkersvak Journaal

Bakkersvak en Bakkers in bedrijf brengen in aanloop naar Bakkersvak 2019 samen het Bakkersvak Journaal uit met daarin alle nieuwtjes rondom de vakbeurs. De derde editie staat nu online. In deze editie leest u over de nieuwe smaken van Vipam, de Gouden IJsspatel, het ijs van LaVenezia en de Dutch Pastry Awards. Inspiratie van Vipam Op Bakkersvak inspireert...

Vipam presenteert het VipMagazine voor het najaar

Vipam presenteert het VipMagazine voor het najaar

Trends, inspiratie en heerlijke producten; alles samengevat in een VipMagazine voor het najaar. Maar liefst 52 pagina's met uw exclusieve grondstoffen en decoratie voor Herfst, Sinterklaas, Halloween, Kerst en Winter. In dit magazine staan producten met recepturen van Arthur Tuytel en prachtige beelden waar u als vakman inspiratie van krijgt. Het magazine...

Gezond ijs; dé trend van 2018

Gezond ijs; dé trend van 2018

Je ziet het steeds meer: consumenten willen genieten en een verantwoorde keuze maken. En ze hebben nog liever dat deze twee samengaan. Zoals het geval is bij het Healthy ijs van Babbi. Lactosevrij en heerlijk van smaak. Bied je klanten een healthy etalage aan die bij deze tijd hoort.  Zo kunnen ook klanten die intolerant zijn voor lactose of die graag...