Spritz-Sorbetto van Babbi

Spritz-Sorbetto

Het is volop winter. Veel mensen reizen af naar de Alpen voor de wintersport. Om te skiën of snowboarden, maar natuurlijk ook voor de après-ski. Een populair drankje op de pistes is Aperol Spitz.

Met de Spritz-sorbetto maakt Babbi het mogelijk om de sfeer van de wintersport naar de ijssalon te halen. Dit ijs-aperitief is de perfecte oplossing om iets nieuws en fris toe te voegen aan je ambachtelijk ijssalon.

Babbi raad de Happy Hour Mix Babbi aan: een complete basis die eenvoudig te bewerken is en waarmee het mogelijk is, door alleen water toe te voegen, delicate crèmige alcoholhoudende sorbets te maken die geconserveerd worden op de servicetemperatuur van traditioneel ijs.

Recept Spritz-Sorbetto

Ingrediënten:

Bereiding

Meng de sacharose goed met de Babbi Happy Hour Mix, het Sinaasappelsap, de Prosecco en heel warm water toevoegen. Crèmig maken en ondertussen goed koude Aperol toevoegen. Werk eventueel het recept af met Gecarameliseerde Vijgen variegato.

  • logo Babbi    logo Vipam international
  •      
Lees ook
Nieuw hoofdkantoor voor Felchlin Zwitserland

Nieuw hoofdkantoor voor Felchlin Zwitserland

Na meer dan 100 jaar, werd in januari 2019 het hoofdkantoor van Max Felchlin AG met de productieruimten en de kantoorfaciliteiten samengevoegd in Ibach-Schwyz. Op deze manier is er een centrale faciliteit ontstaan, waar ruimte is voor zowel medewerkers van productie evenals kantoor, maar waar ook klanten en leveranciers samen komen.

Arthur Tuytel en Vipam geven masterclass

Arthur Tuytel en Vipam geven masterclass

Arthur Tuytel liet tijdens Bakkersvak 2019 op de stand van Vipam de bezoekers zien hoe ze de mooiste patisserie kunnen maken. Voor wie meer wilde bood Vipam de mogelijkheid om een masterclass te volgen op het gebied van bonbons, truffels, dessertgebak en tartelettes.

Chocola, likeur en ijs op Bakkersvak

Chocola, likeur en ijs op Bakkersvak

Bakkersvak ging 10 maart van start in de evenementenhal Gorinchem. Drie dagen boordevol inspiratie, de laatste trends en innovaties, demonstraties en presentaties. Vipam presenteert op Bakkersvak ijs, chocolade en patisserie. Arthur Tuytel, lid van het Nederlands patisserieteam, is aanwezig in de stand en laat de bezoekers zien hoe ze de mooiste patisserie...