IJsVak-Wedstrijden prominent aanwezig op Bakkersvak

kersen ijs_foto Ambachtelijk ijscentrum

Foto: Ambachtelijk IJscentrum Op 1, 2 en 3 maart 2020 staat de Evenementenhal Gorinchem in het teken van Bakkersvak. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de invulling van de IJsVak-wedstrijden, als prominent onderdeel van deze vakbeurs voor bakkers én ijsbereiders. De organisatie geeft alvast een dagindeling. Dag 1: Meesterlijke zonda...
Lees ook
Gouden IJscreatie 2021 gaat niet door

Gouden IJscreatie 2021 gaat niet door

De wedstrijd voor De Gouden IJscreatie gaat in 2021 niet door. Dat maakt de wedstrijdcommissie van organisator Vereniging Ambachtelijk IJscentrum bekend. “We vinden het onverantwoord om in deze tijd voorbereidingen te treffen voor een live event van deze omvang”, zegt commissievoorzitter Theo Clevers.

Genomineerd voor IJssalon van het Jaar: IJsie Prima

Genomineerd voor IJssalon van het Jaar: IJsie Prima

Eén van die genomineerden is IJsie Prima, de ijssalon in de badplaats Callantsoog. Denk je zon, dan denk je aan strand, en denk je aan strand, dan denk je toch aan Noord-Holland? In alle gevallen denk je sowieso aan ijs. Voor het beste ijs van Callantsoog ga je naar IJsie Prima.

Genomineerd voor IJssalon van het Jaar: Het IJscafé

Genomineerd voor IJssalon van het Jaar: Het IJscafé

De jury van de IJssalon van het Jaar-verkiezing in augustus en september de notitieblokken op om de genomineerden te bezoeken. Inmiddels zijn alle vijf kanshebbers beoordeeld, door zowel vakjury als een inspecteur voedselveiligheid & hygiëne. Hoe staan de deelnemers zelf in de wedstrijd?