Aan de slag! Vijf tips voor na Bakkersvak

uit gelicht laatst

uit-gelicht-laatst-225x300 En dan is Bakkersvak 2018 weer voorbij. U bent geweest, hebt handen geschud, nieuwe dingen gezien, oude bekenden gesproken. En in maart 2019 is het weer zover. Maar wat doet u in de tussentijd?

  1. Heeft u nieuwe contacten opgedaan? Bel of mail ze nog eens de komende maanden om de relatie warm te houden. En ga eens kijken bij die collega die net met iets nieuws begonnen is. Of wordt lid van Bakery Nexus of het Genootschap voor de bakkerij.
  2. Denk verder na over de nieuwe machines en handige gadgets die u heeft gezien. Toe aan een nieuwe kassa of zelfs een hele nieuwe manier van betalen? Tijd om wat aan chocolade of ijs te gaan doen? Kijk het beursmagazine er nog eens op na en zoek contact met degenen die u verder kunnen helpen.
  3. Bedenk of u volgend jaar zelf ook iets aan een stand heeft. Va groot tot klein, er stonden allerlei soorten bedrijven. Heeft u iets aan de man te brengen of wilt u kennis delen? Overweeg dan een stand en neem tijdig contact op met Easyfairs.
  4. Wilt u komend jaar meer leren? Geïnspireerd geraakt om lid te worden van een team of mee te doen aan de Dutch Pastry Award? Of wilt opgaan voor een meestertitel? Vraag meer informatie op en ga ermee aan de slag.
  5. Op zoek naar meer vakkennis of zelf iets te delen? Neem contact op met de redactie van Bakkers in bedrijf en laat het ons weten. Zo werken we samen verder aan het mooie bakkersvak, ook tussen de beurzen door.