Vipam exclusief distributeur ijsgrondstoffen Babbi

29 januari 2016

GELDERMALSEN - Vipam is verkozen tot exclusieve distribiteur voor Babbi in Nederland. Dat hebben beide partijen afgesproken tijdens de internationale gelatobeurs Sigep in Rimini, eind januari.

Toonaangevend

Babbi is in Italië gevestigd in de regio Romagna, waar ze hoorntjes, wafels en ingrediënten voor ijsbereiders maken. Het bedrijf is gestart in 1952. Babbi is inmiddels vertegenwoordigd in 74 landen en is één van de toonaangevende leveranciers in de gelatobranche. Babbi onderscheidt zich volgens eigen zeggen met oprechte, verse en pure grondstoffen die nog altijd artisanaal zijn bereid.

  • Langgekoesterde wens

In Nederland is Babbi ondervertegenwoordigd. In samenwerking met Vipam wil het bedrijf de (ambachtelijke) ijs- en bakkerijmarkt hier intensiever benaderen. De verkoop en distributiemogelijkheden van Vipam sluiten perfect aan op hun wensen, zeggen beide firma’s. Voor Vipam is het een lang gekoesterde wens om ook in het laagseizoen voor de banketbakkerij juist meer op ijsgebied te doen. Babbi past perfect in het streven van Vipam om hoogwaardige kwaliteitsgrondstoffen in de voedingsmarkt aan te bieden. Daarmee is er voor beiden partijen een win/winsituatie.

  • IJsVak-Beurs

Vipam neemt samen met Babbi ook deel aan de IJsVak-Beurs op 2 en 3 februari in Markant in Uden.

 

Altijd op de hoogte blijven?