Rob Sars vertrekt bij Bakeplus

8 april 2015

HAAFTEN - Rob Sars treedt per 1 augustus 2015 terug als algemeen directeur van groothandel Bakeplus. Dit doet hij om privéredenen. Bakeplus laat dit weten in een persbericht. Inmiddels hebben klanten en relaties een persoonlijk bericht ontvangen over Sars' vertrek.

De directie en raad van commissarissen betreuren dit besluit, maar respecteren zijn beweegredenen.

De taken van Rob Sars zullen de komende maanden geleidelijk worden overgedragen aan zijn beide collega’s Toon Merks en René Steuns. Het zoekproces naar een opvolger is inmiddels gestart.

Rob Sars heeft gedurende de laatste jaren leiding gegeven aan Bakeplus B.V., een bedrijf dat is ontstaan door de fusie van de familievennootschap Grobak B.V. met Bakeplus B.V. in 2011. Zijn inspanningen zijn er steeds op gericht om de beide bedrijven te integreren om zodoende nog meer toegevoegde waarde voor de klant te creëren als betrouwbare partner voor de logistieke dienstverlening aan ambachtelijke- en industriële bakkerijen en ijsbereiders.

Voor zijn inzet en ideeën is het bedrijf hem bijzonder dankbaar, laat Bakeplus weten. "Het gevoerde beleid van de afgelopen jaren wordt ook na het vertrek van Rob Sars onverminderd doorgezet waarbij wij blijven streven naar een fijne en duurzame samenwerking met onze klanten en leveranciers."

Altijd op de hoogte blijven?