Nieuws
Prijsuitreiking Frank Haasnoot in Chocolate Academy

Donderdag 24 november was het opnieuw feest bij Callebaut. Winnaar Frank Haasnoot werd ’s middags door de sponsors van de World Chocolate Masters, verrast met zijn gewonnen prijzen.

De wereldkampioen sleepte eind oktober in Parijs de titel ‘World Chocolate Master’ in de wacht. Na een periode van drukte was het tijd om de prijzen in ontvangst te nemen.

Naast een prijscheque van € 6.000,- van de organisatie Callebaut en Cacao Barry won hij onder andere een tempereermachine van Selmi, diverse Kitchen Aid producten, een wielmachine van Prefamac en mag hij eigen mallen laten ontwikkelen bij Chocolate World.

Het glas werd geheven in de Chocolate Academy in Zundert waar een jaar geleden Frank Haasnoot ook werd gehuldigd bij de voorrondes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>